Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Właśnie wleciał zajebisty trening mimo mokrych od śniegu drążków. Polecanko

Ale imo i tak chyba kupuje niedługo karnet na siłkę i będzie się trzeba przygotować do zawodów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A no i tak jak się spodziewałem, guma z rękawiczek zaczęła odchodzić ale w sumie czego się mogłem spodziewać po rękawiczkach za trzy dyszki xd

#trening #kalistenika #streetworkout #silownia
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@maciej__: nogi mam #!$%@? przez ponad dziesięć godziny chodzenia dziennie i przez dość szerokie biodra jak na faceta oraz przez to, że kiedyś byłem dość ulany i coś musiało dźwigać ten ciężar xd
  • Odpowiedz
  • 0
@pjoooter: kurła, jak ja dawno na rowerze nie jeździłem. I po co żeś przypominał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@maciej__: może nie są tak #!$%@? jak u jakichś kulturystów ale nie są też małe. Jak porównywałem z kumplem, który chodzi na siłkę regularnie od dwóch lat i ćwiczy nogi to mieliśmy je podobnych rozmiarów ¯\_(ツ)_/¯ gdybym je zaczął ćwiczyć to by mi spadła ilość powtórzeń
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: ale nogi masz pewnie grube po prostu a nie umięśnione xd

Bo idąc twoim tokiem myślenia, osoby ważące +100 kg a chodzą cały dzień miałyby #!$%@? xd

Kiedyś też tak myślałem, noga 65 cm gruba, a noga 64 cm umięśniona po redukcji to było sztosiwo xd
  • Odpowiedz
ziomeczek ewidentnie nie widzi potrzeby żeby ćwiczyć nogi, a wy znowu jakiś smród robicie. Będzie chciał to sobie zacznie też nogi robić. Ważne, że się spełnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jazon: odkąd poszedłem na drążki przestałem się ukrywać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
ale jak siłki były otwarte to normalnie siady wchodziły
  • Odpowiedz