Aktywne Wpisy
Uszatek1937 +453
#depresja Mama w piątek umarła,zostałem sam jak palec,fotmalności eałatwione,ale żadnej pomocy.Smutne

Woockashek +182
Mirki, co za p------a akcja z #psiarze. Będąc na spacerze z synem i psem postanowiliśmy wejść na chwilę do żabki. Zostawiłem psa (5 kg maltipoo) na zewnątrz przywiązanego do słupka, żeby po 5 minutach po niego wrócić. Minęło dosłownie 30 sekund od wejścia do sklepu i jakaś kobieta wchodzi do sklepu mówiąc mi, że mój piesek PŁACZE i przecież mógłbym z nim wejść do sklepu bo tu pozwalają. Ja

Pob: https://pastebin.com/vCs7fGB5
Ogólnie, miałem się przebranżowić ale zrobiłem to w zły sposób.
Kupiłem połowę itemów z builda. Później połowę gemów. A później nawet drzewko zresetowałem ( pomijając, że miałem darmowy reset skili )
Nie wiedziałem, co to pob ale już wiem.
Dual wand, flame dash, spectre, zombie i vall skeletony. Szukalem mojego builda który stworzyłem 2018 lub 2019 roku. Ale go wcieło. ( Szukałem od 3.4 do 3.12 - według slotów w itemach ale nic nie znalazłem :( )
Pomoże ktoś Xd?
Spectre(Małpki feeding frenzy), Carrion Golem, Zombie, Szkielety :V
#pathofexile
Gemy mam tak poustawiane ( posiedziałem godzine nad pob i wydaje mi się,że nic wiecej z tego nie uklepie )
Vall Szkielety -> Brutality Sup -> Mele Dmg Sup -> Minion Damage Support
MAIM support -> Feeding Frienzy ->Summon Carrion Golem-> Mele Splash -> Meat Shield -> Brutality
Raise Zombie ->> Feeding