Wpis z mikrobloga

Pomoże ktoś ? Necro... Liga standart.
Pob: https://pastebin.com/vCs7fGB5

Ogólnie, miałem się przebranżowić ale zrobiłem to w zły sposób.
Kupiłem połowę itemów z builda. Później połowę gemów. A później nawet drzewko zresetowałem ( pomijając, że miałem darmowy reset skili )

Nie wiedziałem, co to pob ale już wiem.

Dual wand, flame dash, spectre, zombie i vall skeletony. Szukalem mojego builda który stworzyłem 2018 lub 2019 roku. Ale go wcieło. ( Szukałem od 3.4 do 3.12 - według slotów w itemach ale nic nie znalazłem :( )

Pomoże ktoś Xd?

Spectre(Małpki feeding frenzy), Carrion Golem, Zombie, Szkielety :V

#pathofexile
  • 6
  • Odpowiedz
@Zerp: Już uklepałem, ale możesz coś poradzić.
Gemy mam tak poustawiane ( posiedziałem godzine nad pob i wydaje mi się,że nic wiecej z tego nie uklepie )

Vall Szkielety -> Brutality Sup -> Mele Dmg Sup -> Minion Damage Support
MAIM support -> Feeding Frienzy ->Summon Carrion Golem-> Mele Splash -> Meat Shield -> Brutality
Raise Zombie ->> Feeding frienzy -> Slot wolny
Raise Spectre -> Meat shield support
  • Odpowiedz
@silentguy tak się nie buduje, że masz golemy/zombie/szkielety i sceptre. Wybierz jedne z nich co Ci się najbardziej podoba. Jeśli masz mało kasy na ekwipunek to najlepsze są spectre. Bierzesz gotowy build z internetu i kopiujesz. +1 to all minions skill gems działają na każdy skill gem w twoim całym eq, które mają tagi minion. Napisz jakie miniony chcesz grać to znajdzie się od razu jakiś poradnik
  • Odpowiedz
@smawek12: Szczerze? W tej chiwli to tylko clear speed. Na t16 oporowo z bosami bo byl one hit albo na karawanie jak wyskakiwalo kilku i jeden potrafił zdjąć mi 4400 hp + 900shielda jednym skokiem :P Ale skoro dual wand nie dziala w zombie to chyba staff lub wand + shield :)
  • Odpowiedz