Aktywne Wpisy
EnderWiggin +1133
#polska #imigranci #bialystok
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD

a_maze +109

![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

@Passer93
@zastuj ale istotne może być też to że za 2 miesiące kończy mi się umowa i nawet jakbym się starała to nie podciągnę się na tyle żeby mi dali nową umowę, bo będą potrzebowali mniej ludzi
Skoro nie przedłużą mi umowy to pytam jak w związku z tym powinien wyglądać mój mail zwrotny dotyczący pytania mnie czy mam jakieś problemy.
Przyznanie się, że chcę się dokształcić sprawi, że przypnę sobie łatkę słabej osoby. Chęć rozwoju mnie pogrąży. Jeśli teraz wyrażę chęć starania się ujawnię swoje braki.
Jeśli wyrażę gotowość do rozwoju to szanse na nieprzedłużenie umowy są większe.
Nie znam firmy w której "chęć rozwoju" miałaby kogoś pograżyć. Ale jeśli tak jest w Twojej firmie to wyjdzie Ci tylko na dobre jeśli tej umowy nie przedłużą.
Co ty tam robisz w ogóle? Z czym problem? Excel? Programowanie? Zagadnienia merytoryczne są problemem?
Wszystkiego można się nauczyć. Trzeba tylko