Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 49
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo serdecznie, 07:02:00, Czwartek, 26 listopada 2020. Imieniny: Delfiny, Sylwestra, Konrada. Słońce podniesie się dziś o 07:36. Świecić będzie 7 godzin i 55 minut, w zenicie znajdzie się o 11:34 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:31. Ciemna noc zapadnie o 16:59, ale gwiazd można wypatrywać od 16:13.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 17
Dzień dobry wszystkim! Dzisiaj wstałem o 1, czyli powiem wam, że jestem coraz bliżej normalnego wstawania o 8. Poza tym trochę poczytałem, teraz czekam na lekcje i witam weekend bo w piątki mam praktyki, których nie mam :3. Czeka na mnie jeszcze połowa pysznej quesadilli. Aż chce się żyć. Miłego dnia życzę!
  • Odpowiedz
@micke dzień dobry wszystkim. Udanego dnia. U mnie duzo pracki, dowiedziałem sie jeszcze, że mam kolokwium w sobote a w sumie to nic jeszcze na to nie patrzyłem (°° . W każdym razie trzymajcie sie i powodzenia!
  • Odpowiedz
@micke: @algus @buczubuczu @bolorollo @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @Dioddy @Dddkop @AllGoesWrong @Hansim33 @omi-omi @mobutu2 @nie_mowie_po_kociemu @Syskiev @shitty_support @slabehaslo @MalaGlupiaMiejscowosc01 @TomTailor100 @Tanczacy_paralityk @unizony_czlonek @petla_sprzezenia @Pjotsze @wynalazek_one @Wejszlo @wyinwidualizowany

Dzień dobry w ten zimowy poranek :)
Wczoraj nie zamarzłam. Już tylko o 19 ruszyło ogrzewanie. Mają fantazje w naprawianiu awarii.
A swoją drogą
  • Odpowiedz
Cześć Wszystkim. Mróz, ślisko na drodze, trzeba uważać, szczególnie na wiaduktach. Trzymajcie się, już jutro piąteczek. (ʘʘ)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@petla_sprzezenia: @Sikorka2017: mam nadzieję że będzie love story. Noni chce mieć dużo dzieci, tak jak ja, więc w głowie już planuję ślub. Teraz tylko pracę znaleźć bo się z oszczędności wyprztykam.

No i zapomniałem dodać bo katuję od wczoraj (wbrew tytułowi to nie Sinatra):
p.....m - @petla_sprzezenia: @Sikorka2017: mam nadzieję że będzie love story. Noni ch...
  • Odpowiedz
@micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nie_mowie_po_kociemu @Sikorka2017 @Syskiev @Wejszlo @omi-omi @Pjotsze @TomTailor100 @algus @wyinwidualizowany @petla_sprzezenia @Dddkop @wynalazek_one @shitty_support @slabehaslo @Dioddy @piupiulaserem

no dzien dobry dla was jeny ale nie wyspalem poszedlem spac po 3 bo czytalem ksiqzke sobie i milego dnia dla was i tak
Hansim33 - @micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @JurgenVanBe...
  • Odpowiedz