Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 49
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo serdecznie, 07:02:00, Czwartek, 26 listopada 2020. Imieniny: Delfiny, Sylwestra, Konrada. Słońce podniesie się dziś o 07:36. Świecić będzie 7 godzin i 55 minut, w zenicie znajdzie się o 11:34 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:31. Ciemna noc zapadnie o 16:59, ale gwiazd można wypatrywać od 16:13.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@piupiulaserem: quality. Takie rzeczy się pamięta. Oby poszło jak najlepiej. Ja na pierwszej randce z żoną dla żartu powiedziałem sobie, że eee, nie odbieram telefonów, bo na randce jestem. No i małżonka to pamięta cały ten czas.
  • Odpowiedz
@piupiulaserem piękna historia :) jak się poznaliście?

Dobrze, że mam pierwsze randki i ten stres za sobą, chociaż u nas to było zupełnie inaczej. Jak się poznaliśmy to się w ogóle nie polubiliśmy. Wręcz niechęć. Mieliśmy wspólnych znajomych i dopiero po roku i wielu wspólnych imprezach coś zaczęło iskrzyć. Punkt kulminacyjny padł w sylwestra 18 lat temu. Teraz możemy opowiadać tę historię dzieciakom, ale bez szczegółów. ʕʔ
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@omi-omi: no w planach armia minionów na nasze podobieństwo ale muszę uważać żeby jej nie przestraszyć bo ja już pierwszy taniec planuję.
A rekrutacje w Polsce to jakiś nieśmieszny żart. Pomijając jakieś głupie pytania "na kreatywność" to po to są te rozmowy żeby odsiać ludzi nie nadających się do danej roboty lub ustalić czy potrzebują wdrożenia czy na żywioł. To jest zadanie hru. A potem pretensje do pracownika.
@Hansim33
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@bolorollo: na grupie tematycznej, ale nie będę zdradzał jakiej. Napisałem do niej na FB i zaczęliśmy sobie ulubione memy wysyłać. Moje wojny pszczelarzy kupiły jej serce.
Na ja mam na karku 26 lat a w życiu tych słynnych motylków w brzuchu nie było. Ogólnie jestem skrajnym introwertykiem i potrafię się przez dwa tygodnie do nikogo nie odzywać, a tu mnie jak gówniarza, młodego chłopaka, gimnazjalistę trafiło. W młodym wieku to
  • Odpowiedz
@micke @micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @algus @unizony_czlonek @Dioddy @MalaGlupiaMiejscowosc01 @martica @bolorollo @AllGoesWrong @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @petla_sprzezenia @mobutu2 @omi-omi @algus @Hansim33 @nie_mowie_po_kociemu @slabehaslo @Glupiii @piupiulaserem @wynalazek_one

Hej Ptysie!
Siedzę w aucie pod Lidlem, bo zapomniałam, że godziny seniora są :/ Kurła. Dzisiaj zaszczepiliśmy Predatorzynkę. W
  • Odpowiedz
@piupiulaserem: bohater dnia.
Biegnij po swoje życie, przynosi pecha.
Następnym razem przyciśnie twoją różdżkę miłości przez drzwi.
Jest tylko jedna metoda sprawdzić aby, czy to prawda.
Ale będziesz potrzebować więcej niż wzięcie za rękę.
Ale tutaj zakończę moje niezamówione porady.
  • Odpowiedz
Dżem dobry, już czwartek? Znowu nic nie porobiłam. Inżynierka stoi w miejscu, jakoś nie mogę się zebrać. W przyszłym tygodniu na popołudniu więc od rana będzie czas na różne bzdury (kogo ja oszukuje). Zła wiadomość jest taka, że ten cholerny blok czekoladowy mi nie stężał. Dobra jest taka, że i tak da się go zjeść, ale ja chciałam blok, a nie budyń (°°
  • Odpowiedz