Aktywne Wpisy
Lukardio +85
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +634
Witam państwa bardzo serdecznie, 07:02:00, Czwartek, 26 listopada 2020. Imieniny: Delfiny, Sylwestra, Konrada. Słońce podniesie się dziś o 07:36. Świecić będzie 7 godzin i 55 minut, w zenicie znajdzie się o 11:34 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:31. Ciemna noc zapadnie o 16:59, ale gwiazd można wypatrywać od 16:13.
Dobrze, że mam pierwsze randki i ten stres za sobą, chociaż u nas to było zupełnie inaczej. Jak się poznaliśmy to się w ogóle nie polubiliśmy. Wręcz niechęć. Mieliśmy wspólnych znajomych i dopiero po roku i wielu wspólnych imprezach coś zaczęło iskrzyć. Punkt kulminacyjny padł w sylwestra 18 lat temu. Teraz możemy opowiadać tę historię dzieciakom, ale bez szczegółów. ʕ•ᴥ•ʔ
A rekrutacje w Polsce to jakiś nieśmieszny żart. Pomijając jakieś głupie pytania "na kreatywność" to po to są te rozmowy żeby odsiać ludzi nie nadających się do danej roboty lub ustalić czy potrzebują wdrożenia czy na żywioł. To jest zadanie hru. A potem pretensje do pracownika.
@Hansim33
Na ja mam na karku 26 lat a w życiu tych słynnych motylków w brzuchu nie było. Ogólnie jestem skrajnym introwertykiem i potrafię się przez dwa tygodnie do nikogo nie odzywać, a tu mnie jak gówniarza, młodego chłopaka, gimnazjalistę trafiło. W młodym wieku to
Hej Ptysie!
Siedzę w aucie pod Lidlem, bo zapomniałam, że godziny seniora są :/ Kurła. Dzisiaj zaszczepiliśmy Predatorzynkę. W
35 i już swoje auto, to naprawdę zaskakujące. Chocziaż już i dziąsła bezzęmbne.
Takie godziny.
Biegnij po swoje życie, przynosi pecha.
Następnym razem przyciśnie twoją różdżkę miłości przez drzwi.
Jest tylko jedna metoda sprawdzić aby, czy to prawda.
Ale będziesz potrzebować więcej niż wzięcie za rękę.
Ale tutaj zakończę moje niezamówione porady.
@piupiulaserem mąż zdobył moje serce grillowanym oscypkiem z żurawiną i rozmową do rana o książkach fantasy. Po Twoim opisie randki myślę, że Twoja też się udała :)
@mobutu2 trzecie zęby, druga młodość ( ͡º ͜ʖ͡º)
@piupiulaserem: najwięcej zyskasz, jak będziesz po prostu sobą. Chyba, że jesteś creepem, to wtedy nie.
@shitty_support: jakbym był kobietą, to smażony ser z żurawiną i książki fantasy też by mnie kupiły.
rękami na powietrzu w tłumie - dajcie dwa!