Aktywne Wpisy
robertx +680
DJRuraWydechowa +165
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
A przechodząc do rzeczy, jest 500+, które powinno być przeznaczane na właśnie takie potrzeby, jakieś wyprawki+, kurde wszystko+, masa socialu leci a tym nadal mało i jeszcze trzeba dać im za darmo laptopa. Fakt nie każdemu potrzeba w domu 4 laptopy, ale kurde dobre laptopy używane/poleasingowe to koszt poniżej 1000 zł, czyli mniej niż 2 x 500+.
Jesteśmy strasznie roszczeniowym narodem. Serio chyba 70% społeczeństwa uważa, że wszystko im się należy bo tak i już.
#neuropa #4konserwy #koronawirus
@LeeBee: a jednak siedzą na benefitach. Polskie madki szczególnie.
@LeeBee: zanim zaczniesz wyzywać to daj te statystyki bo tak sie składa że #!$%@? głupoty. Typowa praktyka prawicowych półgłówków.
@LeeBee: mówi to wykopek ktory jako pierwszy zaczał mnie wyzywać xD typowy seba z uk jest typowy.
@LeeBee: poproszę statystyki krajów które wymieniłem a nie UK. Uk to kraj wymieniony przez ciebie a nie przeze mnie, wiec nie obalaj swoich własnych prawicowych urojen.
@TurboDynamo: Mirek, jak popieram Twój punkt widzenia, to pokaż mi fragment gdzie @LeeBee Cię wyzwał, bo przeszukałem wszystkie jego posty i nie znalazłem NIC :)
#pustulkowelaptopy
Komentarz usunięty przez autora