Dla wszystkich zbulwersowanych zachowaniem mistrza federacji Fame MMA Marcina El Testosterona Najmana przypominam, ze federacja jest gleboko zakorzeniona w patologii. Sam pomysl takiej federacji wykielkowal od monologu #!$%@? Guzika u patostrimera Daniela Magicala na obsranej wersalce, ktory wyzwal Boxdela aka Bombla do walki w formule MMA.
Federacja swoj rozglos zyskala na walkach patostrimerów. To pseudonimy takich patostrimerów jak Adrian Polak, Rafonix, Daniel Magical czy oszustow jak Boxdel pozwolily wypromowac te organizacje na taki poziom jak teraz.
Aktualnie lepiej nie jest. Skoro walcza tam osoby, ktore kojarza sie z patologia, ale tą pokazywana przez telewizje czyli patocelebryci wystepujacy w programach Ex na plazy czy Warsaw Shore jak chociazby Don Kasjo, ewentualnie ćpuny jak Luxuria czy osoby znane z dawania dupy kilku znanym murzynom na raz jak Linkiewicz albo wysylania swoich zuzytych majtek jak sexmasterka.
Dodatkowo niejasnym jest finansowanie tej federacji. Pojawialy sie tez glosy, ze organizacja jest pralnia brudnych pieniedzy.
To nie jest sport. Sport to sa gale organizowane przez federacje UFC. Fame MMA to jest patorozrywka, wykorzystujaca sport jako pewna forme przekazu, ktora aktualnie jest modna, wiec jedynym wygranym wczoraj jest Marcin Najman, ktory zgodnie z zamyslem lezacym u podstaw tej organizacji zapewnil rozrywke i emocje swoim patozachowaniem. #famemma #niepopularnaopinia
@niezdiagnozowany: przetłumacz to ludziom, którzy myślą, że fame mma to już profesjonalna liga i „jak to możliwe, że ktoś specjalnie kopnął kogoś po przerwaniu walki?”
@niezdiagnozowany: Adrian Polak patostreamerem? xD Dla Ciebie człowiek, który na live'ach na YT, opowiadał historie, robił pseudo śmieszne telefony, rozmawiał z widzami na temat sportowego trybu życia i raz na jakiś czas popił browarka, jest patostreamerem?
@Gulczas1337: tak facet, ktory nasylal swoich kolegow na gurala bil sie z guralem, wyzywal sie z innymi patostrimerami, walil sie po pyskach i uczestniczyl w drunkstreamach z patostrimerem Rafonixem jest moim zdaniem patostrimerem.
@niezdiagnozowany: Nie no, Ok, masz prawo tak sądzić. Dla mnie osobiście patologia, to jest upijanie i bicie swojej matki na transmisjach i w żadnym wypadku nie porównywałbym tego do jakiegoś okazjonalnego uczestnictwa w drunkstreamie, czy sporadycznych ,,krzywych akcji"
@niezdiagnozowany: ja go nie bronię, tylko chcę się dowiedzieć jak to było, bo każdy na wykopie ciśnie boxdela za jakąś vanessę, a ja nie wiem o co chodzi. są jakieś dowody czy coś? bo każdy tylko gada i do dzisiaj nie widziałem
Federacja swoj rozglos zyskala na walkach patostrimerów. To pseudonimy takich patostrimerów jak Adrian Polak, Rafonix, Daniel Magical czy oszustow jak Boxdel pozwolily wypromowac te organizacje na taki poziom jak teraz.
Aktualnie lepiej nie jest. Skoro walcza tam osoby, ktore kojarza sie z patologia, ale tą pokazywana przez telewizje czyli patocelebryci wystepujacy w programach Ex na plazy czy Warsaw Shore jak chociazby Don Kasjo, ewentualnie ćpuny jak Luxuria czy osoby znane z dawania dupy kilku znanym murzynom na raz jak Linkiewicz albo wysylania swoich zuzytych majtek jak sexmasterka.
Dodatkowo niejasnym jest finansowanie tej federacji. Pojawialy sie tez glosy, ze organizacja jest pralnia brudnych pieniedzy.
To nie jest sport. Sport to sa gale organizowane przez federacje UFC. Fame MMA to jest patorozrywka, wykorzystujaca sport jako pewna forme przekazu, ktora aktualnie jest modna, wiec jedynym wygranym wczoraj jest Marcin Najman, ktory zgodnie z zamyslem lezacym u podstaw tej organizacji zapewnil rozrywke i emocje swoim patozachowaniem. #famemma #niepopularnaopinia
@dawid-debski: oszukanie Vanesski, robienie konkursow z czapkami z czarnom czaszkom, ktorych potem nie wysylal.