Aktywne Wpisy

maikeleleq +41

Krupier +37
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

W pierwszych dniach, jakie minęły od premiery Fall Guys: Ultimate Knockout w grę tę zagrało kilka milionów ludzi. Jednocześnie na serwerach potrafi bawić się ponad sto tysięcy użytkowników. Tylko od twórców zależy w tym momencie to, czy uda im się podtrzymać olbrzymie zainteresowanie odbiorców i systematycznie uzupełniać swój produkt o nową zawartość. Muszą oni również dbać o jakość serwerów i połączenia. Niespodziewany sukces spowodował, że nie zawsze działały one idealnie i zdarzały się problemy w ich funkcjonowaniu. Obecnie jednak sytuacja wygląda już o wiele lepiej. Tytuł ten w pełni mnie oczarował i stanowi dla mnie największe pozytywne zaskoczenie tego roku. Pozostaje mi wierzyć, że nie stanie się on chwilową modą, a zostanie z nami na dłuższy czas.
Recenzja Fall Guys: Ultimate Knockout
#gry #pcmasterrace #ps4 #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1605903340TFosrba1Z6XdtsRRnDIk7S.jpg
Pobierz