Aktywne Wpisy
marian-pxzz +577
Oglądałem dom, cena 2mln zł. Pośredniczka z agencji nieruchomości nieśmiale powiedziała mi że prowizja dla niej to tylko 2% dla obu stron. Obu w sensie po 2% każda ze stron XD
Czyli kobieta chce 4% z 2mln wychodzi 80tys zł za wystawienie go na olx i oprowadzenie po nim przez 30 min XDDD
#nieruchomosci
Czyli kobieta chce 4% z 2mln wychodzi 80tys zł za wystawienie go na olx i oprowadzenie po nim przez 30 min XDDD
#nieruchomosci
Zielonka021124 +51
Siemanko. Ja tylko chciałem napisać takie luźne przemyślenie nt. #demografia . Otóż mamy teraz okres, w którym w ciążę geriatryczną i już po wchodzi ta gigantyczna kohorta wczesnych millenialsów i oni ekstra dzieci w 95% mieć już nie będą. Te pokolenie jednak i tak miało po pierwsze inną sytuację na rynku matrymonialnym, mniej r-------y mózg od internetu i social mediów i mimo wszystko większą chcicę na dzieci, po drugie -
źródło: image
Pobierz

![Chiny budują kolejną wielką zaporę i wywołują wielki strach [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f662a6eaf00ae65eacea23a403a30562dc43625beb80721479d4be910f5eebd9,q80.jpg)

A płeć jak rozumiem nie istnieje, więc nie rozumiem jak można aspirować do należenia do czegoś co rzekomo nie istnieje. Skoro się twierdzi że płeć to konstrukt to jak ktoś się nie czuje ani kobietą ani mężczyzną to chyba idealnie nie? Jest się nikim, zgodnie z wyznawaną
@johnny_tomala: źle rozumiesz
jak nie istnieje xD jest konstruktem społecznym, z definicji istnieje