Wpis z mikrobloga

Obierz i posiekaj drobno dwie średnie cebule. Umieść je np. w słoiku o pojemności około 400 ml. Do cebuli dodaj cztery łyżki jasnego, płynnego miodu np. lipowego lub też cztery łyżki białego lub trzcinowego cukru.
Całość dokładnie wymieszaj. Słoik tylko przykryj przykrywką i odstaw na kuchenny parapet na dwie lub maksymalnie trzy doby. W tym czasie cebula puści sok.
  • Odpowiedz
@buysy: Obierz i posiekaj drobno dwie średnie cebule. Umieść je np. w słoiku o pojemności około 400 ml. Do cebuli dodaj cztery łyżki jasnego, płynnego miodu np. lipowego lub też cztery łyżki białego lub trzcinowego cukru.
Całość dokładnie wymieszaj. Słoik tylko przykryj przykrywką i odstaw na kuchenny parapet na dwie lub maksymalnie trzy doby. W tym czasie cebula puści sok.
  • Odpowiedz
A nie lepiej jeść chleb ze smalcem i zagryzać cebulą? Najesz się a nie będziesz czuł że osiągnąłeś rekord w #!$%@? tobie z ryja
  • Odpowiedz