Aktywne Wpisy

Essapierds2007 +174
Wszyscy mistrzowie kierownicy „jadę 80 na 120, bo to bezpieczna prędkość” zatrzymali się na S7, bo przecież oni się czuli zagrożeni jak śnieg padał i adekwatnie było się zatrzymać XD skoro bezpieczniej jest stanąć niż się poruszać 20-30kmh to teraz stójcie i marznijcie bezpieczni kierowcy. Może was jutro odholują.
Dobrze, że zablokowaliście drogę, piaskarka nie dojedzie szybko. Moje gratulacje XD
#motoryzacja #zima #snieg #polska
Dobrze, że zablokowaliście drogę, piaskarka nie dojedzie szybko. Moje gratulacje XD
#motoryzacja #zima #snieg #polska
źródło: 80477_zima-paralizuje-drogi-w-regionie-s7-zablok_1
Pobierz
adisoniusz +732
#20latwykopu z takich jeszcze śmiesznych rzeczy to mi sie przypomniało jak taka laska co piątek wrzucała swoje zdjęcie z winem i działało jak lep na spermiarzy aż w końcu jakiś ziomek z wielkim brzuchem wrzucił foto jak leży przed kompem a w okół monitora wydrukowane wszystkie zdjęcia tej panny xd i laska tak sie poryła że skończyła publikować swój content

Mimo swojej prostoty – a może właśnie dzięki niej – Magic Jewelry jest tytułem nieprawdopodobnie wręcz grywalnym, nawet po trzech dekadach od wydania. Oraz po różnorakich zmianach technologicznych, bo szczerze wątpię, żeby ktoś poza hardymi retrogamerami odpalał dziś tę grę na NES-ie, a nie na emulatorze czy czymś podobnym. Za dzieciaka często traktowaliśmy Magic Jewelry i podobne układanki jako nieśpieszne tytuły dla naszych mam, dobierających się do konsoli po położeniu nas spać. Z perspektywy czasu okazuje się jednak, że nasze rodzicielki miały naprawdę niezły gust.
Retrorecenzja gry Magic Jewelry
#gry #retrogaming #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1605786222GI60BCwK3qnieml3l7sO4w.jpg
Pobierz