Aktywne Wpisy
niewiemjakiwybrac +450
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
robert5502 +126
Bozia oczywiscie wszystko widzi, wszystko słyszy, wszystko wie...
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Córka lvl 3 tak się w to wciągnęła, że teraz mnie ogrywa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Początkowo byłem w szoku ale czytałem, że małe dzieci są właśnie całkiem niezłe w tę grę więc jestem ciekawy jak u Was ?
#dzieci #rodzicielstwo #gryplanszowe
I im więcej zasad i zależności tym 10.latek bardziej mnie ogrywa.
Może lepiej jakąś grę żeby mama też mogła.
Przy okazji będziecie mogli uczyć małego różnych umiejętności: przegrywania., współpracy, dyskusji, ustalania zasad.
I po prostu rozmowy.
Jeszcze katujemy w
- grzybobranie
- urodziny świnki pepy
- zagadki smoka obiboka
- skaczące kapelusze (ale w to jej słabo
U nas najmłodszy syn lubi
Memoir44 ale dużo jest układania przed rozpoczęciem gry. I karty gry są przez angielsku ale 6 latek po kilku powtórzeniach już ogarniał. I to jest fajne że gra ojciec z synem.
Fasolki ooo to jest prosta gra handlowa.
Mama lubi w nią grać bo wygrywa i są
A może właśnie nie, grać z tatą sam na sam, mieć swoje heheszki, rytuały (u nas taniec wygranego xd) Wydaje mi się, że właśnie taki czas tylko we dwoje jest dla dziecka i rodzica bardzo wartościowy
Chyba tylko w zasadach