Aktywne Wpisy
Pshemeck +11
Ten tag #przegryw to robienie sobie jaj prawda? Bo jako wychowany w najgorszej dzielnicy najgorszego miasta w Polsce nie za bardzo wiem o co wam #!$%@? chodzi. Dziewczyny nie chcą się ruchać? No to ich wina czy wasza? Nie moja wina że reprezentujesz sobą tylko i wyłącznie porażkę. Serio, określać się jako przegryw to totalne nieporozumienie. Pamiętaj "Każda potwora znajdzie swojego amatora" Widocznie jesteś tak strasznie #!$%@? że nawet dziwka Ciebie nie
Stichija +5
Jesteście dzisiaj trzeźwi?
#pilkanozna #reprezentacja
Jak Lewy dał ultimatum to zobacz jakie zmiany się porobiły, pościągali skrzydłowych którzy podają Lewemu tą piłke a nie "hehe drybling i
@MellaIsMoney: OK, nie piszę tu o skromnych
Twoje myślenie jest podobne do wstawienia Neuera w bramkę ŁKS łódź i dziwienie się że dostają #!$%@? od każdego, a przecież mają świetnego jednego piłkarza.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jakbyś był niezależny to byś tak zażarci nie bronił swych przekonań. Być może masz rację ale jak dla mnie to tylko ciekawostka, dowiemy się prawdy jak Lewy skończy karierę.
@Clermont: a to się zgadzam, Lewy już dogonił JP2 w fejmie a to piętno na całe życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież Lewy tamtą wypowiedzią się pomylił. Mówił o tym, że Bayern powinien ściągać piłkarzy za więcej niż 40 mln żeby coś ugrać, od momentu wywiadu w Der Spiegel do zdobycia potrójnej korony Bayern powyżej tej kwoty ściągnął jedynie Lucasa Hernandeza, który nie miał dużego wkładu w drużynę.
Dodatkowo 8 z 11 zawodników, którzy wystąpili w finale LM znajdowali się w klubie w momencie kiedy Lewandowski udzielał słynnego wywiadu,
Jeśli chodzi o Brzęczka to też oczywiście wolałbym Prandellego, pytanie na dzisiaj kto miałby zostać trenerem repry?
Lewandowski w Der Spiegel powiedział: "Bayern jeszcze nigdy nie zapłacił za piłkarza więcej niż 40 mln euro. Na rynku transferowym to już od dawna jest kwota raczej ze średniego przedziału, a nie ze szczytu. W ostatnich latach nie rośliśmy razem z rynkiem, jak Real czy Manchester United. I teraz jest ogromna przepaść między sumami wydawanymi tutaj, a tymi największymi". Tą wypowiedzią domagał się wielomilionowych transferów gwiazd z pierwszych
@Clermont: akurat ciezko znalezc bardziej pokornego pilkarza tego kalibru