Aktywne Wpisy

revoolution +7
ech beka z tych wszystkich przegrywów że zamiast wziąć się za siebie w realnym świecie to płaczą na wirtualnym portalu w wirtualnym świecie
to chyba styl życia
#przegryw
to chyba styl życia
#przegryw

Szyszkalogin +3
#przegryw baba w kołchozie mi ściągla spodnie
A teraz sam jesteś lewakiem i temu staremu degeneratowi w muszce mógłbyś co najwyżej splunąć w twarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #bekazprawakow #polityka
źródło: comment_1605693134XC1HRL0bcdcATOqVUnpkSk.jpg
PobierzEDIT: Nie doczytałem, ale nigdy nie byłem kucem konserwą - raczej "tylko gospodarka się liczy, a nie jakieś TEMATY ZASTĘPCZE"
@waro:
No to nie mogę dać plusa. Koncepcje niskich podatków i wolności gospodarczej zawsze mi się podobały, ale nikomu nie chciałem się wtrącać w życie prywatne. A od pewnego czasu sądzę również, że parom homoseksualnym powinno się zezwolić na adopcję i uregulować surogację. I to mogłoby mieć większy wpływ na przyrost naturalny niż patologiczne 500+.
Nadal wolność uważam za wartość nadrzędną, ale uważam, że pewne regulacje są nam po prostu potrzebne.
A w podatkach to nawet nie boli mnie to, że są (no choć uważam, że powinny być mniejsze) tylko, że hajs z nich jest tak
Ja tymczasem kiedyś myślałem - i przyznaję to z ręką na sercu - że zgoda na małżeństwa homoseksualne, czyli uznanie to za coś normalnego, sprawi że i ja może do jakiegoś chłopaka poczuję wtedy jakąś miętę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16057061644NRd7TS6e5jdwWRtF1Sw7n.jpg
Pobierz@waro: Czyli uważasz, że wolność, to nie jest jedna z ważniejszych wartości w życiu?