Aktywne Wpisy
Cześć, mam taką sprawę spadkową, która toczy się w sądzie.
Moja babcia prawie 87 lat ma dom, który należy mi się według prawa w jednej z części. Babci została aktualnie tylko jedna córka, która z nią mieszka w tym domu. Babcia z ciotką zagrała nie fair i przed wysłaniem pierwszego pisma przyszli do mnie i kazali mi się zrzec domu, bo uważali że mi się nic nie należy, co jest oczywistym kłamstwem. Po czym wystosowali pismo do sądu.
Przepychamy się już czwartym pismem z sądu między sobą. Sprawa stanęła na tym, że ja tam wnioskuję o ugodę na X kwotę, ale babcia twierdzi że nie ma z czego spłacić. Chociaż uwazam że to jest kłamstwo, bo żyją dosyć bogato, a córka jej tez także majętna, chociaż tutaj ciotka nie ma nic do rzeczy, bo wnioskodawczynią jest babcia.
To
Moja babcia prawie 87 lat ma dom, który należy mi się według prawa w jednej z części. Babci została aktualnie tylko jedna córka, która z nią mieszka w tym domu. Babcia z ciotką zagrała nie fair i przed wysłaniem pierwszego pisma przyszli do mnie i kazali mi się zrzec domu, bo uważali że mi się nic nie należy, co jest oczywistym kłamstwem. Po czym wystosowali pismo do sądu.
Przepychamy się już czwartym pismem z sądu między sobą. Sprawa stanęła na tym, że ja tam wnioskuję o ugodę na X kwotę, ale babcia twierdzi że nie ma z czego spłacić. Chociaż uwazam że to jest kłamstwo, bo żyją dosyć bogato, a córka jej tez także majętna, chociaż tutaj ciotka nie ma nic do rzeczy, bo wnioskodawczynią jest babcia.
To
#otomoto #samochody #motoryzacja #gorzkiezale
@bigger: dlatego nie kupuje się samochodów od handlarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inna sprawa ze zwyklu kupuje kilka aut
Zwykle od prywatnych ludzi i to czesto matacze wieksi niz hieny.
po vinie przede wszystkim to sobie wyposażenie rozczytasz (zwłaszcza w bmw i vagach) a to się już akurat przydaje zwłaszcza przy troszkę starszych autach bo nie ma sensu wymieniać każdej najmniejszej rzeczy jaka jest w aucie ale chociaż możesz czasami ogarnąć czy jak ci się za parę lat zamarzy coś dołożyć do auta to już będziesz miał instalację w aucie czy będziesz dziadował
raporty
Mnie podawanie VINu nie boli i nie przeszkadza. Na otomoto gdzie jest obowiazkowy jest podany
Poprostu dla mnie jego wartosc jest przewartosciowana , a i tak spora czesc kupujacych nie ma umie z niego zrobic pozytku co widac na moim screenie od klienta wyzej.
Na otomoto zawsze podaje taki jak trzeba. Na OLX nie jest zreszta na OLXie sprzedaje glownie gruzy do 2-3k a sens
@bidzej: w drugą stronę też to działa. Można taki VIN bez problemu wygenerować. Do tego masz samochód gdzie był zmieniany silnik, albo stare gdzie brakuje dekodera.
@bartez_94: Po kiego #!$%@? tracić komuś czas?
I co mam ofertę sprawdzić najpierw kilka oszustw zanim wezmę pod uwagę. I tak #!$%@? z 2h szukania 1.5h na odrzucanie oszustw. ŚWIETNIE #!$%@?.
Komentarz usunięty przez autora
@lysyzlombardu: otomoto, wykop, olx, allegro - Poznań
przypadek, że #!$%@? serwisy są akurat w poznaniu? :D
to co powiesz na moje auto warte 10 tyś a po vin szkoda na 7 tyś ( ucierpiał blotnik, lampa zderzak ) szkoda parkingowa a gościo uciekł ale sam chrom to 900 netto wyszło :D
a sprzedać chce a nie mogę xD
Sprawdzisz kolor, pakiety, silnik, czy nie był anglikiem i sporo innych detali które spinają się w