Aktywne Wpisy

Ryksa +107
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

#gotujzwykopem #pieczzwykopem #tort #chwalesie
źródło: comment_1605558857SeIrf7UiZSRfEGkdvDbFu7.jpg
PobierzNajpiękniejszy bo z Lego (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ale poza tym to pyszuniutki jest taki torcik, zupełnie co innego jak te kupne
@jan-pawlicki
Wykonanie 3/10 bo czekolada spłynęła z góry, brak symetrii itd.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pytanie do wszystkich: ile kosztuje taki tort waszym zdaniem, ile wołać ile byście dali?
No i pytanie czy liczyć od porcji + dekoracja, czy po prostu składniki x3 :-)
Przełożenia z takiego kremu malinowego na bazie bitej śmietany i mleka skondensowanego i zelka malinowego. Tynkowany nie wiem czym, to jakieś wymysły mojej ukochanej. Ale było tam mleko skondensowane, Mascarpone, biała czekolada...
Zreszta pytam ile, jako tortowy laik, ludzie są gotowi zapłacić.
Bo jak różowa liczyła składniki to za samo to trzeba spokojnie ze 2 stówy policzyć. A
Ale robiła też takie większe gdzie spokojnie wyceniala to nie 5 stowek.
I właśnie dlatego robi to tylko dla siebie. Żeby nie słuchać marudzenia że hur