Mirki, za niedługo kończy mi się OC i szukam nowej polisy. Jak to jest z tymi internetowymi porównywarkami OC i AC? Czy w każdej będę miał takie same propozycje cenowe na nową polisę? Tzn. Porównywarka numer 1. przedstawi mi polisę TU numer 1 za X, to w porównywarka numer 2 przedstawi mi polisę tego samego TU za taką samą cenę? #motoryzacja #ubezpieczenia #ubezpieczenieoc #polisa #oc
@Berkel_88: Oferty będą różne, bo porównywarki to multiagencje z różnymi prowizjami. Ja jednak polecam zgłosić się np. do mnie po ofertę, przeliczę w kilknastu TU, a danych kontaktowych przynajmniej nikomu nie sprzedaję i nie masz zbędnych telefonów/maili.
@Berkel_88: temat porównywarek ubezpieczeń nie jest mi bliski, ale z pewnością mogę polecić Ci sprawdzenie serwisu moje.pzu.pl - szybko obliczysz, ile wyniesie OC i AC w PZU, a jeśli oferta będzie dla Ciebie OK, od razu możesz kupić polisę online ;)
@Berkel_88: Porównywarki nigdy nie dadzą ci wyników od każdego TU. Czesto nawet od połowy. Ja polecam mirka @vegetassj1. Dobrze mi wylicza stawki, bo sa niskie i niższe niż w porównywarkach( ͡°͜ʖ͡°)
#motoryzacja #ubezpieczenia #ubezpieczenieoc #polisa #oc
Ja jednak polecam zgłosić się np. do mnie po ofertę, przeliczę w kilknastu TU, a danych kontaktowych przynajmniej nikomu nie sprzedaję i nie masz zbędnych telefonów/maili.