Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
#google #chromecast nowy, ten z pilotem i z Android TV. Ktoś ma? Jak wrażenia? Domyślam się, że nie będzie żadnego problemu z działaniem w Polsce. Zastanawiam się czy nie zamówić z DE. Zagraniczni recenzenci raczej chwalą, ale ciekawi mnie jak to działa w PL. #android #iptv #pytanie #technologia
qjava - #google #chromecast nowy, ten z pilotem i z Android TV. Ktoś ma? Jak wrażenia...

źródło: comment_16051884079PHR5q6s0yTMu9Q7Odsapd.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qjava mam, trochę przymulony, netflix w 4k hdr potrafi szarpać. Według mnie w tej cenie lepiej wychodził Fire Cube jak byl w promocji.

Miboxem mozesz sterować pilotem od telewizora o ile ma funkcje hdmi cec.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@modzelem: tak, obecnie ogarniam tekst właśnie za pomocą apki, ale jest to wkurzające. Trudno dostać pilota, żeby nie szedł z chin miesiącami. Poza tym fajnie się prezentuje ten nowy android tv. Niby agreguje filmy ze wszystkich netfllixow Amazonów i habeo
  • Odpowiedz
@qjava: ja mam co prawda podłączony na starym tv z full hd ale tak: na plus szybkość działania, zasuwa bardzo zgrabnie, pliki z bitrate między 70 a 80 daje rade powyżej zaczyna kratkować. Z tego co widziałem na reddicie i na innym egzemplarzu są jakieś problemy z dolby vision i atmosem. Np na netflixie przekłamuje kolory a w apkach na źródłach z atmosem nie wykrywa amtosa itp.
  • Odpowiedz