Wpis z mikrobloga

Są tu jacyś support maini? Testował ktoś te nowe itemy do wardowania? Bo ja rozegrałem dzisiaj 5 gier i w żadnej nie zdążyłem tego kupić nawet xD trzeba mieć 13 lvl żeby kupić to coś, a gierki tyle nie trwają, żeby suppem 13 lvl wbić :o
#leagueoflegends
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arveit: ja sup! ja grałam! cieszyłam się jak mi się udało znaleźć oracle leansa w shopie bo sie wyświetlał pod wszystkim tylko nie pod ikonką na supie i skończyło się na wpisywaniu ręcznym przez co traciłam cenne sekundy
zajebisty ten sklep taki dezorientującyxd
  • Odpowiedz
@vvertoi: jakieś coś, gdzie możesz chować controle, że nie zajmują slota + możesz ich mieć 3 w tym itemku, a jak ewoluuje, to możesz postawić 2 controle na mapie i chyba 4 wardy
  • Odpowiedz
@SarahC: a widzisz, a po lewej stronie na szybkim wybieraniu są wszystkie trinkety :D ale fakt, sklep na pierwszy rzut oka strasznie przytłaczający
  • Odpowiedz
@SarahC: też się zgodze ze p------e to, wczesniej prawy, 1s i trafiałem w pinka/oracle. A teraz trzeba rozwijac to gówniane menu

Z butami też p------e, grałem testową gre Viktorem na supku (w razie czego to nie działa bo Viktor musi zabijać minionki do passywki a na killach dostaje po 25 ale nie zawsze mozna wylapac kille, a jak masz te 8cs/min to w 12,5 min masz jedno free ulepszenie. W
  • Odpowiedz
@Arveit: idź pan w H. Tanki do w-------a. Przychodzi vayne z kraken slayerem i możesz się zesrać, a nie dasz rady przetrwać podwójnej pasywki z truedmg
  • Odpowiedz