Wpis z mikrobloga

Tyle prawdy. I to jest #!$%@? serio dziwne uczucie. Mam takie wrażenie, jakby to było zawłaszczone przez PiS i nacjoluchów z Konfederacji, a jednocześnie nie chcę mieć z nimi nic wspólnego... Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś może uda się to odzyskać.

Piszę to jako osoba, która jeszcze niedawno, bo z 3 czy 4 lata temu uważała się za patriotę. Chodziłem w koszulkach patriotycznych (xD), mówiłem, że jakby była wojna, to poszedłbym się bić itd.

#konfederacja #4konserwy #neuropa #marszniepodleglosci #bekazpisu #bekazprawakow
Pobierz
źródło: comment_160508666241SFfBYiMvXfBFyTnrkioP.jpg
  • 28
@Parker_: TSO, czyli że trafiło się nam któryś raz w historii że mamy #!$%@? państwo z #!$%@? ustrojem i #!$%@? ludźmi u władzy i co, z tego powodu jakikolwiek patriotyzm już jest be i dla debili i trzeba uciekać z tego kraju żeby przejął go jakiś naród mądry i poważny? no zajebiste rozumowanie 10/10 polecam, szkoda tylko że te przeklęte legendy solidarności nie wpadły na taki pomysł, może dzisiaj nie mielibyśmy
@rorf46: Nikt nie obrzydził patrotyzmu tak jak PiS i banda prymitywów ze środowisk narodowych.
Dopiero będąc blisko tego środowiska człowiek widzi jaka to rzesza podludzi nastawionych na tępienie każdego przejawu swobodnego myślenia.Te środowiska skupiają sfrustrowanych,nieszczęśliwych ludzi z nizin społecznych.Poczucie posiadania wspólnego wroga kieruje ich życiem.Ci ludzie nie mają żadnych horyzontów,żadnych zainteresowań poza awanturami,handlem narkotykami i niszczeniem mienia.Zawsze śmieszy potem wybielanie się tych środowisk i pokazywanie jacy to są patrioci i jak
@rorf46: Same. Kiedyś aktywnie propagowałem zdrowy patriotyzm w postaci kupowania polskich produktów, wywieszania flagi, albo wręcz emanowanie flagą na piersi w postaci jakiejś przypinki (nie tylko na święto niepodległości) i byłem wręcz dumny, że mieszkam sobie w Polsce, fajnym kraju w środku Europy.

Ale od czasu jak narodowcy i inne Sebixy wycierają sobie mordę patriotyzmem - nie chcę z patriotyzmem mieć nic wspólnego.
Prawaki mają taki ból dupy o tęczę -
@NickiLauda: Niespełnione marzenie.Dopóki ta bezmózga tłuszcza z patologicznych rodzin będzie sobie uzurpowała wyłączne prawo do stanowienia kto jest patriotą to nikt o zdrowych zmysłach nie przyłączy się do nich.
Większość tej manifestacji patriotyzmu przez środowisko kibicowsko-nacjonalistyczne to tak naprawdę okazja do zrobienia zadymy,pobicia się z policją. Ci ludzie nie mają nawet podstawowej wiedzy historycznej czy jakiejkolwiek życiowej.Za swe nieudane życie obwiniają każdego kto swą pracą i uporem doszedł do czegoś.Dla tych
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@rorf46: PiS to patriotyzm, ale chyba żydowski xD Strasznie mięciutki musisz mieć charakter i osobowość, skoro pod wpływem demoliberalnej partii przewartościowujesz swoje życie.

@Jegwan: możesz se szkalować dowoli. Rzeczywistość jest taka, że pisowskie psychoprawaki obrzydziły patriotyzm (i kościół) dużej części społeczeństwa. Długofalowe efekty tego będą mieć negatywny wpływ na Polskę niezależnie od siły twojej psychiki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@rorf46: wiesz, nadal można praktykować patriotyzm, jednocześnie odrzucając ten dożynkowo-bogoojczyźniany. Szczególnie teraz jest to ważne, aby dawać przykład, że marsz niepodległości z patriotyzmem ma tyle wspólnego co Rydzyk z naukami Jezusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)