Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
@Zales360: proponuję żebyś był w związku przez lat 7-8 i wtedy zobaczysz że każda ma takie podejście. Wiem z dedukcji, jak i od wielu kumpli. Nie wspominając o typach którzy w związkach muszą jeździć na divy, a jedyne co ich łączy z małżonkami to nazwisko i guwniaki.
  • Odpowiedz
@Habemuspapam69: ja znam to od strony kobiety... znajoma mi się żaliła że mąż taki niedojrzały dzieciak że nie idzie z nim normalnie się dogadać w życiu wiec i w łóżku :p a chciałaby ;)
  • Odpowiedz
kobieta to nie s--s lalka, skoro umieją żyć bez seksu to może coś z facetami nie tak? I moglibyście się też tego nauczyć.

@ElenaGilbert: Jakie potrzeby powinien twoim zdaniem zaspokajać związek dwóch osób? Tak z ciekawości pytam...
  • Odpowiedz
kobieta to nie s--s lalka, skoro umieją żyć bez seksu to może coś z facetami nie tak? I moglibyście się też tego nauczyć.

@ElenaGilbert: Poczytaj sobie o różnicach między kobietmi a mężczyznami. Hormony, anatomia i inne.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 16

@ElenaGilbert: Poczytaj sobie o różnicach między kobietmi a mężczyznami. Hormony, anatomia i inne.

@aret: to

Oprocz tego, jesli nie ma seksu w zwiazku, to nie wiem, po co ten zwiazek i jak on ma wygladac
  • Odpowiedz