@Habemuspapam69: może to jest kwestia tego czy sobie pozwalasz na takie numery? Jeśli chodzi o mnie to nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem, wręcz przeciwnie.
@Zales360: proponuję żebyś był w związku przez lat 7-8 i wtedy zobaczysz że każda ma takie podejście. Wiem z dedukcji, jak i od wielu kumpli. Nie wspominając o typach którzy w związkach muszą jeździć na divy, a jedyne co ich łączy z małżonkami to nazwisko i guwniaki.
@Habemuspapam69: ja znam to od strony kobiety... znajoma mi się żaliła że mąż taki niedojrzały dzieciak że nie idzie z nim normalnie się dogadać w życiu wiec i w łóżku :p a chciałaby ;)
@ElenaGilbert: nie wróżę Ci długiego związku. Wsparcie emocjonalne to załatwia pies, a dbanie o dom robi Natasza z Ukrainy. Robisz się niepotrzebna i tylko przeszkadzasz
źródło: comment_1604963565puzA9E8xmlCpmfbc0roh5Z.jpg
Pobierz@ElenaGilbert: Jakie potrzeby powinien twoim zdaniem zaspokajać związek dwóch osób? Tak z ciekawości pytam...
@ElenaGilbert: Poczytaj sobie o różnicach między kobietmi a mężczyznami. Hormony, anatomia i inne.
@aret: to
Oprocz tego, jesli nie ma seksu w zwiazku, to nie wiem, po co ten zwiazek i jak on ma wygladac
@ElenaGilbert: czy ty właśnie powiedziałaś że związek nie musi zaspakajać potrzeb seksualnych?