@KontrproduktywnyAnalityk: zależy kiedy. W początkowym okresie gdy laska chce się wyszalec to wygląd ma znaczenie bo po co iść do łóżka ze średniakiem jak można z przystojnym. Później wygląd nie liczy się tak bardzo i laska szuka normalnego gościa który ją pokocha
@rafal-heros: ale czy to gra warta świeczki, czekać aż sie taka wyszaleje,a potem jak jej uroda przemija i zaczyna sie upadek łaskawie zwróci na Ciebie uwage, gdy w szczycie swojej wartosci nawet na Ciebie by nie splunęła.
@TrudnyMinus: Gość na obrazku to naczelny hochsztapler oraz sprzedawca marzeń niejaki Krzysztof Kozak ps. Frywolny. A komentarz zostawił rozczarowany widz, który na własnej skórze przekonał się, że dogmaty pua to zwykłe herezje i bujdy
@Dykto13: a po co ci laska która nie ma samochodu i własnego mieszkania? panowie to nie jest 89 rok, laski zarabiają kasę, mają auta za 299 tys, mieszkania. Nie mają miłości i akceptacji.
@rafal-heros: 30 latami nie zniwelujesz 40k lat ewolucji laska nawet jak zarabia to chcę faceta który zarabia więcej i tak myślą nawet najbardziej wojujące feministki XD
@Dykto13: nie bardzo. Moja dziewczyna zarabia dużo więcej z czego sami się śmiejemy. Jej koleżanki też jakoś nie poruszają tego tematu tylko cieszą się że jest szczęśliwa. ! Ukryty tekst...Macie źle wyobraźenia na temat Kobiet. Najważniejsze to spotkać swoją połówkę.
@KontrproduktywnyAnalityk: Ja jestem easy 6/10, potrafię być tak pewny siebie, że aż arogancki a i tak dla 90% lasek nie istnieję. Bo one nawet jak nie zwracają uwagi na nikogo, a i tak mają 37 opcji. Plus taki, że te kilka procent co zwróci uwagę to konkretnie okazuje zainteresowanie i to mi się podoba - krótka, konkretna piłka.
@drapieszny_jak_lef: Bycie pewnym siebie że aż aroganckim, przy kobietach, które nie są Tobą zainteresowane to cringe pierwszorzędny. One muszą mieć niezłą beke z Ciebie (albo po prostu jesteś w---------y). To jest tak samo jakby ektomorfik z niedowagą prężył muskuły w towarzystwie
@KontrproduktywnyAnalityk: Napisałem, że potrafię, nie oznacza, że tak robię. Nawiązuję do posta. Jak wychodzę na miasto to randomowe tzipy mnie nie obchodzą i zachowuję się normalnie. Taki kontrast dla niektórych piwniczaków, którzy rzeczywiście nawet nie potrafią spojrzeć w oczy płci przeciwnej.
@KontrproduktywnyAnalityk: bycie przystojnym nic nie daje możesz być 10 na 10 i nic nie znajdziesz bo np nie masz znajomych a to cie wyklucza z wszystkiego niestety a w dodatku mało pieniędzy to już kit nie ma o czym gadać a jeżeli masz strasznie dużo znajomych którzy cie lubią i przyjaciuł którzy mówią jaki jesteś super a wyglądasz 3 na 10 to masz z automatu niestety dużo przyjaciuł i znajomych
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
laska nawet jak zarabia to chcę faceta który zarabia więcej i tak myślą nawet najbardziej wojujące feministki XD