Wpis z mikrobloga

#!$%@? mać przez duże. Proszę, niech ktoś nareszcie zrobi porządek z tymi dwiema pijawkami. Znowu chcą wybić się na kontrowersji. Polecam, każdy kto ma konto na FB, YT czy na innych medium wie co ma zrobić.
Oto koronny dowód dlaczego Polacy nie zasługują na normalność.
https://www.facebook.com/jasnastronamocyJSM/videos/1280121975687543/
#szury #foliarze #koronawirus #bekazpodludzi #koronawirus #debile #protest #bekazpisu #bekazkonfederacji #antymaseczkowcy
  • 7
@OlekAleksander: Żeby mieli taką popularność jaką mieli z dwa lata temu kiedy mieli średnio po kilkanaście tysi wyświetleń a teraz zeszli do podziemia.
JSM to idealny przykład tego jak wygląda ta cała ''walka o prawdę'' oraz szeroko rozumiana duchowość. Sanja to kawał żmii i będę go tępił przy każdej możliwej okazji
Żeby było śmieszniej większość szczurów wyśmiewających ''czarodzieja z działek'' powiela te same bzdury dotyczące Covid-19 z tą różnicą że oni
@OlekAleksander: Ja w tym gównie mimowolnie siedzę kilka ładnych lat. Myślałem że tego typu ludzie mają realną wiedzę, przygotowanie oraz ideę. Dopiero od 2017 roku kiedy JSM się rozwijało zacząłem powoli odrzucać te wszystkie autorytety chociaż byłem ''letnim'' foliarzem który nawet nie oglądał filmów z żółtymi napisami. Trudno to wyjaśnić. Foliarstwo to bardzo niebezpieczny ruch ponieważ foliarze zdobywają uznanie na nierzetelnych informacjach i sianiu nienawiści. Jeśli zdołam odciągnąć choć jedną osobę