Aktywne Wpisy

wykop +284
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
maciek03pl +1
Miesiąc temu sprzedałem nastoletni samochód, którym jeździłem ponad rok. Od paru dni nowy właściciel pisze smsy ze mam mu zwrócić za naprawę skrzyni (ponad 50% wartości z umowy sprzedaży). Twierdzi, że ma ekspertyzy biegłego sądowego, że pojazd ma wadę ukrytą. Ze skrzynią rzeczywiście był problem(o czym kupujący został poinformowany przy zakupie), bo pół roku temu był wyciek, ale został on naprawiony i samochód dalej użytkowałem. Miał ktoś taką sytuację? Jak się skończyła?

No tak, to przecież takie proste. Jak prowadziłeś jakąś osiedlową siłownię, albo sklep w galerii to zawsze możesz zacząć robić na przykład IT consulting xD
#koronawirus #bekazpisu #przedsiebiorczosc
źródło: comment_1604732914NYIisHJszzKBjKviyUdlFI.jpg
Pobierz#pis #bekazpisu #polityka
źródło: comment_1604733217UuOzOc5FyGVbKxNT0tZ8T9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@tusk
źródło: comment_1604733881M8oAj5bXK8jSoYakT8n4pr.jpg
PobierzTo ma sens i nie ma sensu
Po 1 - ma sens bo warto mieć jakieś umiejętności dodatkowe które można wykorzystać jako alternatywę gdyby to co się robi aktualnie z jakiegoś powodu jebło i nie można by było wykonywać danego zawodu żeby mieć alternatywę
Po 2 - nie ma sensu - w obecnej sytuacji gdy zamykane jest cokolwiek, robuone są jakieś losowe ruchy i nie wiadomo co następne jebnie bo
@tanczespiewamrecytuje: @Wygryw_pospolity: Te skróty są przez limit znaków na Twitterze. Niestety bardzo powszechna praktyka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#cytatywielkichludzi
źródło: comment_1604738166xD4tQUUwjtPqfh3IquHcmv.jpg
PobierzNiech to mówi twoja koleżanka a nie gnojek, który wcześniej z kolegami zamykał działalności bez ostrzeżenia
Nie wiem czy pamiętają ale ktoś za tekst "weź kredyt, zmień pracę" p-------ł wybory prezydenckie ¯_(ツ)_/¯