Aktywne Wpisy
mango2018 +117
Mam nadzieję, że cała ta akcja z #poznan przyczyni się do zaostrzenia prawa do posiadania #bron
Jasno i wyraźnie widać, że obecny system nie działa, a pozwolenia wydawane są pochopnie.
Miejsce broni jest na strzelnicy i poza służbami powinien być kategoryczny zakaz posiadania broni.
Również do celów sportowych i myśliwskich.
Chcesz sobie postrzelać, idziesz na strzelnice, pożyczasz broń, strzelasz, zdajesz i wychodzisz.
Żadnej broni w domu czy na ulicy.
#takaprawda #przemyslenia
Jasno i wyraźnie widać, że obecny system nie działa, a pozwolenia wydawane są pochopnie.
Miejsce broni jest na strzelnicy i poza służbami powinien być kategoryczny zakaz posiadania broni.
Również do celów sportowych i myśliwskich.
Chcesz sobie postrzelać, idziesz na strzelnice, pożyczasz broń, strzelasz, zdajesz i wychodzisz.
Żadnej broni w domu czy na ulicy.
#takaprawda #przemyslenia
MadameJo +279
Dawno temu kupiłam sobie spodnie, w które się nie mieściłam, uruchomiłam hasztag #wcisnijdupewspodniechallenge i jestem, by radośnie ogłosić wykopkom, że wcisnęłam dupę w spodnie (。◕‿‿◕。)
#chudnijzwykopem #dieta #fit #bodypositive #wcisnijdupewspodniechallange
#chudnijzwykopem #dieta #fit #bodypositive #wcisnijdupewspodniechallange
www.homoseksualizm.edu.pl
i przyznam, że mam niemały zgrzyt.
Terapia, która leczy z homoseksualizm?
Kontrowersje wokół wykreślenia homoseksualizmu z DSM?
Dowody naukowe na to, że można zmienić orientację?
Powołują się tam nawet na wypowiedź prof. Lwa-Starowicza w jakimś akapicie.
...a to wszystko okraszone tonami przypisów z publikacji w pismach naukowych, prac, książek i opracowań.
Na pierwszy rzut oka stronka wygląda jakby była zrobiona przez jakiegoś ministranta, który aktywnie walczy z #lgbt po roratach, ale przyda mi się trochę obiektywnej wiedzy na ten temat, bo czytam to co Oni tam wypisują i własnym oczom nie dowierzam.
#bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazkatoli #neuropa #pytanie
Poznałem ją 4 lata temu.
@LookAtMyHorse: oj, jak boli, jak boli. Trzeba powiedzieć o ministrancie i pewnie ksiądz to pisał w Watykanie. Oj, oj, wszystko kłamstwo, oj to nie może być prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ordo_Publius:
@kyloe:
Tak przeczuwałem, ale mi to wyskoczyło na pierwszym miejscu jak wklepałem w google "homoseksualizm fakty mity" i się trochę przeraziłem.
Te odnośniki do źródeł trochę mi wodę z mózgu zrobiły. Zadał sobie ktoś trud, żeby się z tym skonfrontować?
Też trzeba brać na uwadze datę tych danych oraz jakie badania zostały przedstawione, bo dzisiaj wiadomo, że wiele badań miało błędy.
@Cayar: Tagi jednak zobowiązują ¯\_(ツ)_/¯
Jak masz coś merytorycznego do napisania to też chętnie poczytam
@Nieprzyjazny_Ziemniak:
Sprawdzałem, domena zarejestrowana w 2010 roku na osobę fizyczną. Pewnie zwykłe .pl
Komentarz usunięty przez autora