Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +158
XDDDD
Noc przespałem pod tlenem. Dostałem wąsy donosowe zamiast maski bo saturacja nie spada poniżej 90% bez tlenu. Lęki wciąż te same czyli sterydy, antybiotyki złożone, jakiś lek na covida ale nie umiem powiedzieć co, przeciwzakrzepowe. RTG PŁUC wykazał zapalenie płuc śródmiąższowe ze statusem regresyjnym więc mam nie panikować. Dzisiaj zabrali towarzysza niedoli - Pana starszego bo coraz gorzej się dusił, cały czas siedział bo leżenie mu nie pomagało. Ewidentnie mu się pogorszyło. Jego łóżko i szafkę wywieźli więc chyba pojechał na intensywną terapię, albo pod jakieś urządzenie. Karmią dobrze. Życzliwość dalej na wysokim poziomie. Obiad z dzisiaj taki, że nie przejadłem, a miałem schudnąć.
@radziuxd: Jakbym siebie widział. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Istna huśtawka nastrojów. Dziwne uczucie być zdanym na loterię genową, po raz pierwszy w życiu boję się o
Smacznego i zdrowia życzę.
@pianinka
Pampuchy normalnie z sosikem i mięsem to jest to
Jedna strona mirko:
Haha co to jest iks de, kluski z Biedry na parze pff
Druga strona mirko:
Ta, catering zamówił, albo dają mu lepsze, bo zdaje relacje, ale bym takie o----ł
Odpoczywaj i nabieraj sił.
Pamiętaj aby po zamieszaniu oddać osocze
Mi się udało nie wylądować w szpitalu, ale łatwo nie było.
Łoo panie..toż to ani chybi szpital w Leśnej Górze (ʘ‿ʘ),słuszną linię ma nasza Partia #pdk.
A tak serio-zdrowiej berecik jak najszybciej -ale po wyjściu nie szarżuj z życiem tak od razu, bo możesz się przykro zdziwić, że wydolność płuc "nie zdanża"- jeszcze zdążysz się nabiegać. Powodzenia!
Przez takie coś:
(mam takich "kwiatków dietetycznych" więcej)