Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mirunie mój wulkanizator się rozchorował na koronkę, a w następnym tygodniu będę miał 22 auta do zmiany opon z letnich na zimowe. W ciągu 3 dni chciałbym to ogarnąć. Który wulkanizator z #bialystok nie ściągnie ze mnie za to jak za zboże? Byłem na kawaleryjskiej to mi krzyknęli ponad tysiąc za wszystko, podziękowałem. Felgi od 15'' do 18''. Najlepiej na wysokim stoczku lub antoniuku bo bym miał w sumie najbliżej #bialystok #samochody
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wołam, bo nie mam odpowiedzi na pytanie, ale jaką cenę chcesz za jedno auto?
1000zł / 22 samochody to wychodzi po 45zł. W moich okolicach ceny (ale nie hurtowe) zaczynają się od 60zł za 15-16". Im większe koło tym wyższa cena. Więc patrząc na przekrój od 15 do 18" - moim zdaniem średnio 45zł to tanioszka..
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@husky83: znaczy ja zawsze płaciłem znajomemu wulkanizatorowi 5 stów i flaszkę, wiedziałem że będę musiał dopłacić ale żeby aż drugie tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@twinzpl: Możesz spróbować na jakiejś wiosce okolicznej pod białymstokiem, w Barszczewie jest jeden mekanik, na miętowej są chłopaki które w tygodniu nie mają jakoś dużo roboty zawsze u nich robię auto, kolejny wulkanizator u ktorego byłem i nikogo nie było nigdy jest na włościańskiej
  • Odpowiedz
@emmwuu: Po same kule. Kiedys tu cynował jak dokrecal korek spustowy oleju pneumatem, pozniej jak to nie sprzedawal aut z jakims tam biciem. Jakis wannabe handlarz
  • Odpowiedz