Struś chyba pijany. Smuto mówi, długie pauzy, zły na knura o jedzenie, nic nie da już Krzyśkowi
(Kamera na bok łba) M - no dzieńdobry o rozpogodziło się ( lazi z kamerą po pokoju i pokazuje okno i ulice przez okno) M - o tam własnie ta siatka była przecięta (Wraca z kamerą na wersalkę) M - o właśnie bigos pokaże ( pokazuje talerz z żarciem i popielniczke z petami [ widać jak nie pali bo mu centaur zakazał] po czym powrot kamery na wersalkę) M - to deczko zjem o na podworko musiałem otworzyć ( coś ustawia na stole i sapie po czym bierze bułke w łape) M - o teraz bułke yym ugryzł i leży to więcej mu nic nie będe (kupował ?) ( maca po czym żre bułkę i miesza w talerzu) M - jeszcze gołąbki mam kotlety chyba trzy, dwa, ziemniaki ale nastawiłem wodę to umył się ( żre bigos i coś rusza na stole) M - to zjem sobie spokojnie o pozdrawiam Asie no to jak właśnie tak będzie zachowywał się wobec mnie Krzysztof to a już ja planuje bo tutej zawalił wszystko to nie ma gdzie kamery nic (niezrozumiałe) lajta zrobił ale wyszedłem właśnie otworzyłem te to ciepło jest dzisiaj ( gryzie bułkę, w tle klakson, słychać sapanie knura) M - no bułki ci dałem ugryzłeś i zostawiłeś to już więcej nie dostaniesz nic ode mnie ( sapanie knura mocne w tle, dzwoni telefon w tle) M - o telefon dzwoni ( żre bigos) K - halo ? Tak ? Bardzo dobrze. O różnie bywa ( major żre bułe) K - jak możesz pan to przywieź przyjedź pan ( major kiwa łbem i żre) K - a co pan możesz ? To możesz pan przywieźć kiełbase wiejską. Wyspałem się o jezu. No. Wojtka ? Masz Wojtek M - ja nie chcem rozmawiać K - masz M - ja nie chcem rozmawiać przepraszam bardzo przez twój telefon nie będe rozmawiał
* wypowiedzi dzwoniącego ledwo zrozumiałe więc nieopisane
@jason18: Problem w tym, ze nie spokornieje, nic nie przemyśli, nic się nie zmieni. To degenerat, socjopata bez żadnych rokowań na zmianę. Co nie zmienia faktu, ze za wyebaniem bo jestem od kiedy tylko pojawiła się taka myśl nawet jeśli to mało realne. Szansą był chociażby wyjazd do Krakowa ale storpedowany został przez patologię na tagu i ścierwa ludzikie takie jak barnej i rudy.
@jason18: Del dicho al hecho hay mucho trecho, Dzisiaj przy aktualnych zasadach jutuby to niemal niemożliwe. Może jakimś cudem jak ktoś by się dorwał to mógłby szybko filmy kolejne pokasować, tak jak skasowali ponad 100 filmów na Kononowicz Orginal po przejęciu kanału przez ekipę pato z fiodorem. Nie wiem czy przy szybkiej reakcji nie ma tam jakiejś możliwości odzyskania ale zrzucenie kanału dzisiaj to temat na pograniczu sci fi.
https://youtu.be/ek87YwNi-RE - Bigos cudowny jest
Struś chyba pijany. Smuto mówi, długie pauzy, zły na knura o jedzenie, nic nie da już Krzyśkowi
(Kamera na bok łba)
M - no dzieńdobry o rozpogodziło się
( lazi z kamerą po pokoju i pokazuje okno i ulice przez okno)
M - o tam własnie ta siatka była przecięta
(Wraca z kamerą na wersalkę)
M - o właśnie bigos pokaże
( pokazuje talerz z żarciem i popielniczke z petami [ widać jak nie pali bo mu centaur zakazał] po czym powrot kamery na wersalkę)
M - to deczko zjem o na podworko musiałem otworzyć
( coś ustawia na stole i sapie po czym bierze bułke w łape)
M - o teraz bułke yym ugryzł i leży to więcej mu nic nie będe (kupował ?)
( maca po czym żre bułkę i miesza w talerzu)
M - jeszcze gołąbki mam kotlety chyba trzy, dwa, ziemniaki ale nastawiłem wodę to umył się
( żre bigos i coś rusza na stole)
M - to zjem sobie spokojnie o pozdrawiam Asie no to jak właśnie tak będzie zachowywał się wobec mnie Krzysztof to a już ja planuje bo tutej zawalił wszystko to nie ma gdzie kamery nic (niezrozumiałe) lajta zrobił ale wyszedłem właśnie otworzyłem te to ciepło jest dzisiaj
( gryzie bułkę, w tle klakson, słychać sapanie knura)
M - no bułki ci dałem ugryzłeś i zostawiłeś to już więcej nie dostaniesz nic ode mnie
( sapanie knura mocne w tle, dzwoni telefon w tle)
M - o telefon dzwoni
( żre bigos)
K - halo ? Tak ? Bardzo dobrze. O różnie bywa
( major żre bułe)
K - jak możesz pan to przywieź przyjedź pan
( major kiwa łbem i żre)
K - a co pan możesz ? To możesz pan przywieźć kiełbase wiejską. Wyspałem się o jezu. No. Wojtka ? Masz Wojtek
M - ja nie chcem rozmawiać
K - masz
M - ja nie chcem rozmawiać przepraszam bardzo przez twój telefon nie będe rozmawiał
* wypowiedzi dzwoniącego ledwo zrozumiałe więc nieopisane
#kononowicz #kononowicztldr
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora