Aktywne Wpisy
Miguelos +112
diGIO +47
Jutro idę na wesele do moich znajomych z Kijowa. Szukam jakie tam oni maja zwyczaje i zabawy, żeby się lepiej odnaleźć i bardzo dużo wyskakuje takich zdjęć w wyszukiwarce. O co to dokładnie chodzi, po co oni tak te te ręce wyciągają do zdjęć??
#ukraina #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #przestepczosc #konfederacja
#ukraina #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #przestepczosc #konfederacja
#pracbaza #uk
@joffie: i tak i nie, czasem kilka godzin robię z kanapy dev. Używając praktycznie tylko klawiatury i wirtualnych pulpitów z W10 daje spokojnie radę, choć z biurkiem i monitorami to faktycznie nie ma porównania.
Z tego co widzę to najbardziej narzekają ludzie którzy mają partnerów i rodziny (nie mogę wytrzymać z moimi dziećmi/dziewczyna/mężem!!!) Po pierwsze straszne to jest że ze swoim partnerem życiowym nie
Ja obecnie pracuję w takim układzie że robię zdalnie ale raz na kilka dni przychodzę do biura i dla mnie osobiście to jest najbardziej optymalne rozwiązanie. Praca zdalna jest super, ale jednak czasem fajnie jest sobie przyjść do biura i pośmieszkować (nawet jeśli jesteś totalnym piwniczakiem).
Mam nadzieję że po tej pandemii taki sposób pracy zagości w wielu firmach bo to by mocno też rozszerzało kwestię mieszkania (bo jak pracujesz