Aktywne Wpisy

capol2 +767
heterogenizowany +43
#kiszak #bekazludologow
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy

P.s. ja bym wymienił każdego wyborcę PiSu na 5 Ukraińców albo nawet Nepalczyków. Chociaż uczciwie pracują a nie niszczą Polskę swoim debilizmem
Ja kiedyś w Niemczech kupiłam zły bilet na pociąg, konduktor się zorientował, po czym stwierdził, że to nie szkodzi, bo tam dokąd chcę jechać kosztowałby tyle samo. I koniec, po sprawie.
Z kolei znajoma z Anglii (mówi po polsku, ale nie mieszka
@push3k-pro: dwa lata, szkoła w Pl trwa dłużej, swoją drogą chyba o rok za długo.
@gumpa_bobi: Serio? Ja się nigdy nie pcham przez ludzi tylko