Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Scabbe: obczaj czy wjedziesz jak sąsiad zostawi swoje auto na zjeździe do garażu. Jakby na środkowym ktoś stał, to do tego z prawej już nie wjedziesz, bo dupa jakiegoś auta wystaje.
  • Odpowiedz
W takich podjazdach montowane są kable grzewcze które w zimę trzymają temp na plusie , jedyne co może zaszkodzić to woda
  • Odpowiedz
  • 0
@Scabbe podjazd jakich milion w tym kraju. Sam mam identyczny w domu rodzinnym. Kiedyś jeszcze trzeba było piasku sypnąć raz na jakiś czas jak zimy były konkretniejsze a ostatnimi laty to na luzaku. Jak masz dobre opony to 360 dni w roku nie ma problemu.
  • Odpowiedz
@Scabbe: mam taki garaż, w zimę gdy jeszcze był śnieg nie było problemu, zawsze też sypałem troche soli, jedyny minus to trzeba dokładnie wiedzieć czy go nie zaleje, bo np mojego nigdy nie zalało a sąsiadowi 3 klatki dalej już parę razy
  • Odpowiedz
@fizzly: @Scabbe: @arinkao: @arinkao: odśnieżania dużo i problemowe, bo jak to 3 osobne garaże to będzie kusić żeby komuś na bok tego śniegu #!$%@?.jak masz dzieci to zawsze Ci odśnieżą :)

A i oblodzenie to nie żaden problem. Kup denaturat za grosze w każdym markecie i przygotuj sobie spryskiwacz w garażu. To jest 10-15 min roboty z czekaniem aż denaturat wyparuje ze śniegiem z
  • Odpowiedz
@JerryManson po co tłumaczysz, większość co się wypowiada i plusuje nigdy nie miała takiego garażu a pewnie sporo nawet auta ma xD
Są ulice 2x bardziej strome niż ten wyjazd i jakoś ludzie w zimę i w deszcz jeżdżą.
  • Odpowiedz
@JerryManson: Sam jesteś dnem z pokolenia xd, ja też mam taki garaż i non stop zalewa go powódź.
A śnieg na 1,5 metra kiedyś widziałeś? Sam znika jak widzi samochód śmieszny ludziku?
  • Odpowiedz