Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
Wrrronika +8

Czołem, stworzyłem niedawno stronę pyHeart. Jej idea jest bardzo prosta - agreguje w jednym miejscu linki (link + krótki opis) do źródeł, które śledzę na bieżąco (podcasty/książki/meetupy/newslettery itd. ze świata Pythona). Póki co głównie treści anglojęzyczne, ale nie jest to żadne ograniczenie, które sobie narzuciłem - jak natrafię na jakieś polskie materiały, to chętnie je tam umieszczę.
Zapraszam do śledzenia!
Pisałeś to w Django czy Flask?
Radzę Ci jednak porzucić generowanie HTML po stronie Python a przerzucić się na Django-rest-framework + douczyć się podstaw JS. Takie coś przy większej ilości danych działa znacznie, znacznie lepiej bo html jest generowany u użytkownika a Twoje (w tym wypadku już) API zwraca wyłącznie suche dane.