Wpis z mikrobloga

via Android
  • 5
@open-alpha 6min, potem marynuje 12-18h.

@Czesiowcy baza to włoszczyzna, pomidory, grzyby shitake, kombu + przyprawy. Robiłem kilka razy tonkotsu ale różowy nie zje bo wegetarianka. Uwielbiam jak jest biały wywar ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
baza to włoszczyzna, pomidory, grzyby shitake, kombu + przyprawy. Robiłem kilka razy tonkotsu ale różowy nie zje bo wegetarianka. Uwielbiam jak jest biały wywar ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@BenekTG: Aha, wegański miso ramen. Ja planuję takie coś na następny weekend. Ja się opieram na dwóch kanałach - Ramen Kaonashi i Way of Ramen i samemu tworzę pomysły. Dzisiaj robiłem po raz 6 i to był bardziej
  • Odpowiedz