Wpis z mikrobloga

To uczucie gdy tenisista stołowy i stulejarz here. Rok temu zapisałem się na tenis stołowy na studbazie z nadzieją, że będzie z kim pograć. Na pierwszych zajęciach podeszła do mnie jakaś loszka i zapytała czy zagram z nią, bo nie ma nikogo do pary, powiedziałem "ok" i poszliśmy do stołu. Nie odebrała żadnego mojego serwisu, #!$%@?łem side-spiny mocno, piłeczki odbijające się od jej rakietki i odlatujące 5m w bok od stołu najlepsze, ona śmiechała i mówiła "co ty robisz, jak ty to robisz, ej weź mi jakoś zagraj normalnie haha ja też chce poodbijac hehe" a ja cały mecz z poważną miną, zero uśmiechu i zero odpowiedzi na jej żarciki

#studbaza #pasta
  • 12
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@deyna: nie myliłem się, pamiętam, że byłem wtedy w podstawówce jak wchodziły nowe regulacje i piłeczki 40mm

After the 2000 Olympics in Sydney, the ITTF instituted several rule changes that were aimed at making table tennis more viable as a televised spectator sport.[18][19] First, the older 38 mm (1.50 in) balls were officially replaced by 40 mm (1.57 in) balls in October 2000.[7][20] This increased the ball's air resistance and effectively