Aktywne Wpisy
darknightttt +72
Kiedyś myślałam, że fajnie będzie mieć męża i dzieci. Dzisiaj wiem, że szybko mieszkania nie kupię (500-700 tysięcy bo duże miasto) więc nie ma nawet co o tym myśleć. Z pracy czasami wracam zmęczona, nie wyobrażam sobie jeszcze zapierniczać przy dziecku po 9h poza domem.
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
qew12 +53
Zusik przysłał orzeczenie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
Polski rzad całą swoją politykę obronną opiera tylko i wyłącznie na tym kraju i równolegle skłócił się niemal ze wszystkimi krajami UE, zgrzyty dyplomatyczne były nawet pomiędzy tak pokojowymi, przyjacielskimi i ugodowymi krajami jak Norwegia czy Szwecja.
No więc najśmieszniejsze jest to, że faworytem tych wyborów jest osoba, która uważa Polskę za kraj autorytarny i stawia w 1 rzędzie z Białorusią. xDDDDDDDDDDDDDDD
Napisać, że to sasinada to nic nie napisac.
#usa #protest #bekazpisu
"Oczywiście wygra Trump!"
Więc jaki hazard? Pewniaczek!
Oczywiście wygra Trump i moze zrobie rozdajo