Aktywne Wpisy

njay +136
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz
ewolucja_myszowatych +248
Nie musicie już kupować batonów proteinowych i chleba proteinowego bo wymyślili mięso proteinowe
#technologia #gotujzwykopem #mikrokoksy #polska
#technologia #gotujzwykopem #mikrokoksy #polska
źródło: GrSrWmZXcAAVExt
Pobierz

Nie wiadomo czemu zostało odebrane prokuraturze sprawa i zmieniono całkowicie podejscie do tego bandyty. Prokuratura będzie teraz bronić bandytów?
źródło: comment_1604147883Fc4s9m4Xn7mq6wxfyAc6vx.jpg
PobierzTutaj masz naruszenie nietykalności burdy i co? Prokuratura zmienia z aresztu na środki wolnościowe
https://m.niezalezna.pl/361015-publicznie-i-bez-powodu-pobil-ksiedza-podczas-protestow-sad-wypuscil-agresora-z-aresztu
Wiem, jest po drugiej stronie barykady, więc temat niewygodny.
Tak, a o co chodzi?
To jest dla mnie strasznie dziwne bo takie rzeczy dzieją się ekstremalnie rzadko, tym bardziej że wszystko było na polecenie prokuratury krajowej - Ziobro
Komentarz usunięty przez autora
@Accidentally: bez przesady znowu. Wielu ludzi trzyma oszczednosci w gotowce. Już nie szukajmy na siłe