Aktywne Wpisy

Cancermoon +277
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam

Anty_Chryst +2
Jakiś frajer nalepił mi karnego #!$%@? za złe parkowanie, a ja tylko stanąłem tak, żeby się zrównać z innym samochodem, który źle stał.
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił

#policja #strajk #strajkkobiet #protest
Komentarz usunięty przez moderatora
wojsko jest dla odmiany wdzieczne antoniemu za wywalenie starych dziadow z wojska wiec bedzie murem stalo za pis
Pospolita pajacerka, na fejsbuczku i instagramie będą się lansować, na ulicy pałować.
#!$%@? kładę na takie "wyrazy wsparcia". Niebiescy widzą tylko czubek własnego nosa jak grają o swoje to potrafią masowo #!$%@?ć na L4 i się buntować, a jak ktoś protestuje w słusznej sprawie to zagazują, spałują i zrobią piękny szpaler pod domem Kaczyńskiego. Tfu.
Dogs will be dogs.
@SaiGasai: No nawet był gościu co 8 lat przed żoną i teściami udawał policjanta. Wydało się jak prawdziwi przyjechali do jakiejś awantury domowej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fobofob: Serio? https://allegro.pl/oferta/odznaka-policyjna-kapelan-gwiazda-policja-997-8484968246