Wpis z mikrobloga

@mroz3: zabawne jest to oburzenie, jakby mury i tak nie były zasrane jednym bazgrołem na drugim, najczęściej zresztą malowane przez kiboli i inną patolę (która nagle stała się obrońcami murów XD)
  • Odpowiedz
@diogene: Najlepsze jest, że nie kiedy nie potrafią jej narysować poprawnie i obok siebie wiszą takie "nieudane próby" xDDDDDD Albo powieszona gwiazda Dawida- też koślawa xDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@snusmumriken1971: No i spoko, ja również nie popieram dewastacji mienia a gardzę hipokryzją. Hipokryzją prawej strony która teraz pali głupa i robi z siebie świętoszków którzy postępują jak Dziwisz czyli "nic nie widzę, nic nie słyszę" gdy przechodzą obok malowideł swoich kolegów na ścianach.
  • Odpowiedz
znajdziesz zdjęcia jak zasyfiony Rką jest budynek bodajze fary

@sylwke3100: No kruci. To przecież PROWOKACJA legendarnego lewactwa i antify. Specjalnie przyszli jak prawilni chłopcy poszli spać, i wymalowali kościółek...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Oni są coraz lepsi... xDDDDDD
  • Odpowiedz
@sylwke3100: nie podobają mi się bazgroły na elewacjach. Co innego legalne prace na udostępnionych ścianach lub nawet ładne nielegalne murale.
To co powstaje podczas tych marszów (marszy?) to poziom jak malowanie kutasów po zeszycie w szkole. ;)

Niech namalują ładny mural antypisowski czy jakikolwiek inny to przyklasnę.
  • Odpowiedz