@mroz3: zabawne jest to oburzenie, jakby mury i tak nie były zasrane jednym bazgrołem na drugim, najczęściej zresztą malowane przez kiboli i inną patolę (która nagle stała się obrońcami murów XD)
@snusmumriken1971: Pokazać dzieła dzisiejszych obrońców kościoła? Więc jak kibicom wolno dewastować a innym już nie? Jakiego fikołka zrobisz żeby to wyjaśnić?
@Mikstolar: nie, mnie po prostu bawi jak kibole się srają o niszczenie elewacji, tymczasem w każdym mieście te dzbany nawet swastyki po sobie zostawiają
@snusmumriken1971: No i spoko, ja również nie popieram dewastacji mienia a gardzę hipokryzją. Hipokryzją prawej strony która teraz pali głupa i robi z siebie świętoszków którzy postępują jak Dziwisz czyli "nic nie widzę, nic nie słyszę" gdy przechodzą obok malowideł swoich kolegów na ścianach.
@diogene: Najlepsze jest, że nie kiedy nie potrafią jej narysować poprawnie i obok siebie wiszą takie "nieudane próby" xDDDDDD Albo powieszona gwiazda Dawida- też koślawa xDDDDDDDDDDD
Ja kibol malujący po ścianach? Może jeszcze nacjonalista? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chodzę na marsze kobiet i je popieram. Nie popieram antify, robienia bydła na marszach i dewastacji mienia publicznego przez matołów.
znajdziesz zdjęcia jak zasyfiony Rką jest budynek bodajze fary
@sylwke3100: No kruci. To przecież PROWOKACJA legendarnego lewactwa i antify. Specjalnie przyszli jak prawilni chłopcy poszli spać, i wymalowali kościółek...
@sylwke3100: W Toruniu jest podobnie, jeden z kościołów ma na płocie należącym do kościoła napis klubowy (fakt ekipy z innego miasta, ale związanego z Toruńską ekipą).
@sylwke3100: nie podobają mi się bazgroły na elewacjach. Co innego legalne prace na udostępnionych ścianach lub nawet ładne nielegalne murale. To co powstaje podczas tych marszów (marszy?) to poziom jak malowanie kutasów po zeszycie w szkole. ;)
Niech namalują ładny mural antypisowski czy jakikolwiek inny to przyklasnę.
w komentarzach wielkie zachwalanie że lepsze od sernika a tu po zrobieniu się okazuje że to niezbyt ma smak XD ładnie pachnie i wogle ale podczas jedzenia czuć tylko coś tylko lekko na początku jakby sernik ale to sam węch a potem posmak skyra gorzkiego nie da się tego skrytykować bo nie jest niedobre jest tylko żadne
Więc jak kibicom wolno dewastować a innym już nie?
Jakiego fikołka zrobisz żeby to wyjaśnić?
Komentarz usunięty przez autora
Ja kibol malujący po ścianach? Może jeszcze nacjonalista? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodzę na marsze kobiet i je popieram.
Nie popieram antify, robienia bydła na marszach i dewastacji mienia publicznego przez matołów.
https://www.facebook.com/111409847048266/posts/200379034818013/?app=fbl
@sylwke3100: No kruci. To przecież PROWOKACJA legendarnego lewactwa i antify. Specjalnie przyszli jak prawilni chłopcy poszli spać, i wymalowali kościółek...
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oni są coraz lepsi... xDDDDDD
To co powstaje podczas tych marszów (marszy?) to poziom jak malowanie kutasów po zeszycie w szkole. ;)
Niech namalują ładny mural antypisowski czy jakikolwiek inny to przyklasnę.