Aktywne Wpisy
wykop +38
Dzień dobry, Wykopie (ツ)
1. Zgłaszaliście nam rano problemy z plusowaniem wpisów na Mikroblogu - to właśnie od tego tematu zaczniemy dzisiejszy #wykopchangelog No dobrze, ale o co chodziło z tymi plusami? Chyba najłatwiej będzie wyjaśnić to nawiązaniem do pewnego mema - “działy się rzeczy niestworzone” ( ͡º ͜ʖ͡º) Na szczęście sytuacja została opanowana, plusy uratowane, a sam problem nie powinien już się u Was pojawiać. Dziękujemy
1. Zgłaszaliście nam rano problemy z plusowaniem wpisów na Mikroblogu - to właśnie od tego tematu zaczniemy dzisiejszy #wykopchangelog No dobrze, ale o co chodziło z tymi plusami? Chyba najłatwiej będzie wyjaśnić to nawiązaniem do pewnego mema - “działy się rzeczy niestworzone” ( ͡º ͜ʖ͡º) Na szczęście sytuacja została opanowana, plusy uratowane, a sam problem nie powinien już się u Was pojawiać. Dziękujemy
Itslilianka +5
#zwiazki #rozstanie #rozowepaski #zalesie #gorzkiezale #przegryw
Nie pisz do niej. Nie szukaj jej na Facebooku.
Z czasem zobaczysz, że nie warto było.
@Stulejman_Beznadziejny: sporo dobrych porad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stulejman_Beznadziejny: wszystkie baby są takie same i tak samo się zachowują. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stulejman_Beznadziejny: lubią ale takie po 25
@bisu: tylko nie wiem czy chcę, nie wiem jak dorośli ludzie rozwijają relacje. Dla mnie związek to pewnego rodzaju droga, którą przechodzi się razem, razem z nią zaczynałem studia, pierwsze prace dorywcze, więc jakoś te rozmowy się kleiły, pisało się na wykładach dla zabicia czasu, gadało co
@bisu: to że Tobie przeszło nie oznacza, że innemu przejdzie
Komentarz usunięty przez autora
W moim życiu okazało się, że pierwsza była tak naprawdę beznadziejna, a każda inna była o niebo od niej lepsza.
Z praktycznych porad: na 100% nofap, a może dojrzysz do tego, że inne kobiety zaczną Cię interesować choćby fizycznie.
@Stulejman_Beznadziejny: weź się za sport, zmniejsz % tkanki tłuszczowej, przypakuj, w tym pandemia nie przeszkadza
@Stulejman_Beznadziejny: bezsensowne #!$%@?, ale nawet jak masz takie durne zasady to spotkałem już 3 dziewice po 30.
@sqlserver: zaczynam od jutra nofap z wykopem od jakieś mireczka, problem w tym, że wiem, że ta była
@rtp_diov: to nie jest życie a wyłącznie cierpienie
@Berkowski965: to można zastosować wyłącznie jeśli byłeś z dziewczyną która ma wady
@Berkowski965: ale #!$%@?
@rtp_diov: co to w ogóle znaczy?
Moja była dziewczyna nie ma wad.