Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1445
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +127
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
Zastanówcie czy za tydzień nie będziecie się wstydzić za to że w nich uczestniczyliście i w popłochu usuwać zdjęcia z portali społecznościowych.
-Na pewno chcecie narażać polaków na śmierć poprzez rozprzestrzenianie wirusa
-Na pewno chcecie być kojarzeni z ideologią LGBT której aktywiści to 40% uczestników protestów?
-Co powiecie babci i rodzicom po przyjeździe do domu? Że byliście w tłumie który chciał zdewastować kościół? Na pewno byłaby z was dumna.
-Na pewno chcecie walczyć o prawo do zabijania nienarodzonego dziecka do 9 miesiąca ciąży? Bo o to walczą feministki z protestów.
-Na pewno chcecie brać udział w niszczeniu naszej tożsamości narodowej który od 1000 lat trzyma ten kraj przy życiu?
-Na pewno chcecie być w dzikim tłumie który dewastuje miasta?
Opamiętajcie się ludzie.
#protest #warszawa #krakow #wroclaw #trojmiasto #bekazlewactwa #aborcja #bekazpisu #kondeferacja #neuropa #lgbt #bekazlgbt #margot
Komentarz usunięty przez autora
@Scaab: xD
@Scaab: Tak, moja byłaby dumna. Gardzi pisem, bo jest inteligentna, a nie tępa jak wyborcy tego gówna :)
@Scaab: xD zajeb sie
@Scaab: 184%