Aktywne Wpisy
dziobnij2 +685
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Cztero0404 +85
Może #niepopularnaopinia i wyjdę starą babę patrzącą zza firany, ale ktoś powinien się w końcu wziąć za to kto faktycznie jeździ na tych kartach parkingowych dla niepełnosprawnych. Ostatnio przechodzę sobie obok jednej ze szkół a tam na przykład parkuje jeden z uczniów na kartę jegomościa o imieniu Czesław ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stoję sobie przed lidlem wysiadają jakieś 2 dziewczyny uśmiechnięte w okolicach 20 lat miejsce
Mamy godzinę 07:02:03, Piątek, 30 października 2020. Imieniny: Zenobii, Przemysława, Edmunda. Słońce wstało dziś o 06:44. Będzie oświecało nas 9 godzin i 31 minut, w zenicie znajdzie się o 11:30 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 16:15. Ciemna noc zapadnie o 17:35, ale gwiazd można wypatrywać od 16:53.
halo halo:) do brzegu z obowiązkami i można zaczynać wolny weekend :p
@TomTailor100 zauważyłam że im mniej piszesz o ognistej wodzie tym bardziej mi się chce zachlać :p
Także tego... Pisz dużo :)))
czekam na info kiedy nwa bryką i ruszamy na ten umuwiony night drive! Zanim nas pozamykajo
Przyjemności w piątek!
Dzień dobry (。◕
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @petla_sprzezenia: @nivenerr @omi-omi: @keisezrG: @smutny_kojot:
@TomTailor100: ja zawsze daje plusa dla udźca wołowego z warzywami Stir Fry jak zobaczę (✌ ゚ ∀ ゚)
no dzien dobry ja stalem sobie niedawno pralke stawilem z psem bylem resztki na kopost wyrzucilem do sklepu po chleb pojade po owoce pojade i po srajtasme pojade
Miłego piątku i imprezowania w tym trudnym dla imprez okresie.
@omi-omi @slabehaslo @shitty_support @algus @micke @Sikorka2017 @wyinwidualizowany @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @bolorollo @AllGoesWrong @Pjotsze @Syskiev @
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo
@Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu
Dziś piąteczek, uważajcie na siebie, w domu i na ulicy. Pijcie herbatkę, jedzcie owocki
@Sikorka2017 @micke @buczubuczu @rajjj