Wpis z mikrobloga

@rgnr14: Dzięki niemu zacząłem UFC śledzić. Od jego walki z Aldo jakoś pod koniec 2015 nie przegapiłem żadnej gali, ani żadnej walki. Można wiele o nim mówić, ale chłop jest legendą MMA i tego mu nikt nie odbierze. A co do jego powrotu to też mam nadzieję, że wróci ten głodny McGregor który niszczył każdego kto stanął na jego drodze.
  • Odpowiedz
@shaddyV: McGregor jest już syty niestety. Nawet jeśli zostanie mistrzem w lekkiej w co wątpie to z dużą dozą prawdopodobieństwa można założyć, że nie przystąpi do obrony tytułu tylko powie ,,pas”.

Niewątpliwie jednak jest najbardziej medialną postacią w historii UFC, jak dla mnie był nawet numerem jeden P4P tej federacji w momencie w którym odbierał Aldo pas.
  • Odpowiedz
@Di_Caprio: @shaddyV: Wiadomo, nie bez powodu jego walki są, były i będą najbardziej sprzedającymi się w całym ufc, też bym chciał, żeby wrócił ten młody gniewny Conor, ale mysle ze już swoje ugrał i pokazał, nadal jednak uważam, ze Gaethje składa w 2-3 rundy i zostaje mistrzem, co do P4P, po walce z niepokonanym Aldo jak najbardziej p4p.
  • Odpowiedz