Aktywne Wpisy
prawiczek92 +25
takie tam zdjęcie z #gdansk z sierpnia 2023, co uwazacie na temat tego zdjecia? Jestem seksiak, kobiety mnie podrywaja a wy zazdrosni #przegryw #przegrywpo30tce #podrywajzwykopem #pokazmorde
Niedługo mija 25 lat jak z kumplami na naszej miejscówce w lesie zakopaliśmy stalową skrzynkę zawierającą:
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
Poniżej tak było na 86.4 po refeedzie, obecnie troche zamgliło
Obojętnie jak to wyjdzie będę z siebie dumny, bo tyle co się stało po drodze to 99 % osób by rzuciło w #!$%@? i tej redukcji nie dokonczyło
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
Komentarz usunięty przez autora
Przybliż dokladniej co to tam bylo, zeby ludzie mieli porownanie czy mieli gorzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mimo to ciesze sie twoim szczesciem i zycze smacznej kawusi
- ani agresja
- ani pot
- ani zmian w śnie
- ani problemu z trawieniem
- ani problemu z ciśnieniem
¯\_(ツ)_/¯ ale pewnie dlatego, ze za mało walę; jedynie mam takie coś w głowie "chciałbym z niego zejść" często się pojawia, takie jakby zmęczenie psychiczne jego samym faktem
Cóż za skromność ( ͡° ͜ʖ ͡°) rozumiem tak pisac o sezonie masowym/budowania siły, ale redukcji jest prosta sprawa, wiec chyba troche na wyrost. Nawet przy najgorszych przeciwnościach losu wystarczy tylko mniej żreć. Inna sprawa utrzymac mieso, ale nawet przy spadkach smalec by tez spadał