Wpis z mikrobloga

Mam na uczelni dwie julki, które jawnie kpią z tego, że nigdy nie byłem w związku (wygadałem się kiedyś, co było błędem ale nie mogłem przecież skłamać). Teraz obie dumnie manifestują z piorunami na profilowym i nie tylko. Ciekawe co by się okazało, gdyby te dwie idiotki dowiedziały się, że jestem aseksualistą. Podejrzewam, że nie uwierzyłyby w to i nadal ze mnie kpily. Takie to jest tolerancyjne towarzystwo, co zawsze będzie śmiało się z mężczyzn, którzy są i będą sami.
#przegryw #protest #tfwnogf #stulejacontent #depresja #feels #gownowpis #logikarozowychpaskow
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@amelciAR: Volcel nie, nie czuję popędu do nikogo. Może to coś z hormonami, ale szczerze mówiąc już na tyle do tego przywykłem i zaakceptowalem, że nie chciałbym się leczyć czy coś
  • Odpowiedz
  • 16
@ziel0ny: Bo jakaś julka Ci uwierzy, że ktoś nie chce być w związku xD Ten typ uznaje s--s za jedyną wartość w życiu. Szkoda mi tylko tych 99% aseksualistów, którzy popierają tych ludzi i myślą, że mają szacunek wśród lgbt xD
  • Odpowiedz
@Prekursor: Prawda... ale zauwaz ze zawze te 'lepsze' bedzie w mniejszosci. Ja wole gryzc sciany z samotnosci niz sie znac z kim przeciwko sobie, naginajac swoje zasady czy po prostu robiac czegos czego nie chce. Efektem tym nie mam w ogole przyjaciol, haha. Ale dobrze mi juz ze soba. I nie przejmuje sie juz innymi ludzmi, bo zycie mam jedno i szkoda marnowac go na to. No, ale doszlam do
  • Odpowiedz
I mowiac nie mam przyjaciol mowie o sytuacji gdzie od ponad roku (i nie, bo korona) nie umowilam sie z nikim znajomym, nie wyszlam na p--o, nie pogadalam. Jestem kompletnie sama, az trudno mi samej czasem uwierzyc.
  • Odpowiedz
@Prekursor: Zdarzyło mi się kłamać różowym, że byłem w związku. Kiedyś 19-latce (ja miałem wtedy 24) powiedziałem, że byłem w związku 2 miesiące. Ona zdziwiona mówi, że to krótko bo ona była z chłopakiem 6 lat.
It's over
  • Odpowiedz
@Prekursor: osoby aseksualne i faceci bez inicjacji seksualnej mają ciężko. Jak jakieś ciekawskie normiki się spytają czy byłeś w związku zawsze odpowiadaj ,,Tak" i wymyśl historyjkę, że byłeś w max 2 związkach po kilka miesięcy.
Kłamstwo jest konieczne nie dlatego by się dowartościować, ale by mieć spokój od docinków i żartów.
Prawiczek jest postrzegany jako ktoś gorszy, aseksualny jako dziwoląg.
  • Odpowiedz