Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 41
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Africa specjalnie dla was. Już 07:02:00, Wtorek, 27 października 2020. Imieniny: Iwony, Sabiny. Słońce wstało dziś o 06:38. Będzie oświecało nas 9 godzin i 43 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:30 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 16:22. Ciemna noc zapadnie o 17:41, ale gwiazd można wypatrywać od 16:59.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Africa specjalnie dl...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@micke:
dzień dobry :D
Śniło mi się że bardzo chciałam pracować na poczcie... Opowiadałam koleżance że tam kurde się zahaczyć to się ma spokojną głowę :p
To się uśmiałam po przebudzeniu:D

Kaloryczne śniadanko i napar z imbiru - to dziś mnie będzie pobudzać od rana. Miłego dnia Kochani!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@micke:
@Sikorka2017: poprosze odblask rowerowy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@petla_sprzezenia: @Pjotsze: @Jurgen_Van_Beethoven: @AllGoesWrong: @wynalazek_one: @Hansim33 @slabehaslo @TomTailor100 @bolorollo @algus @buczubuczu @shitty_support @AllGoesWrong @MalaGlupiaMiejscowosc01 Dzień dobry!
Po krótce to bolą mnie plecy, palce u rąk i stopy xD
No i wszystko bym wytrzymala ale nie mozna wnosić
  • Odpowiedz
  • 15
@micke: @TomTailor100 @Sikorka2017: @Wejszlo: @wynalazek_one @Dioddy @Pjotsze @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: : @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @petla_sprzezenia: @omi-omi: @mobutu2: @Dddkop: @algus: @nie_mowie_po_kociemu: @Hansim33

Chyba jedyny tag bez politykowania. Święty spokój przynajmniej tu (w domu też, ale znowu
  • Odpowiedz
@micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nie_mowie_po_kociemu @Sikorka2017 @Syskiev @Wejszlo @omi-omi @Pjotsze @TomTailor100 @algus @wyinwidualizowany @petla_sprzezenia @Dddkop @wynalazek_one @shitty_support @slabehaslo

no dzien dobry jeny dopiero teraz dla was pisze no obudzilem sei przed 8 popisalem z lubq i stalem po 9 teraz sobie siedze potem dla zusu musze
  • Odpowiedz
@Sikorka2017 @micke @buczubuczu @rajjj @Dziesion @TomTailor100 @algus @bolorollo @wynalazek_one @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Wejszlo @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @AllGoesWrong @slabehaslo @Dddkop @Slamowir @mobutu2 @nivenerr @keisezrG @omi-omi i reszta :D

Dzień dobry. Witam w wtorek. Dziś znowu pochmurnie co nie ułatwia nie przysypiania na wykładach, zwłaszcza jak się slucha leżąc jeszcze w łóżku. Słuchawki bezprzewodowe
  • Odpowiedz
  • 11
@buczubuczu: dziękuje ()
@omi-omi: na dzisiejsze czasy lepiej mieć niż nie mieć ¯\_(ツ)_/¯
A mieć dziure w CV też słabo :/
@slabehaslo: napewno nie aż taki wysoki jaki opisujesz :/ urząd równie dobrze może mieć Cie gdzieś. Inspektor budowlany powinnien w teorii przejmować się takimi rzeczami. Gdzieś w pobliżu budowy powinna być tabliczka znamionowa z danymi wykonawcy i inspektoratu
  • Odpowiedz