Aktywne Wpisy
Raum +415
W gorących jest wpis że 80% uczniów w szkołach średnich zrezygnowało z religii. Lekko mnie to uderzyło, bo pamiętam jak ja - nieco ponad 10 lat temu - będąc w ogólniaku złożyłem oświadczenie o rezygnacji z religii. Echo poszło po wszystkich nauczycielach xD a babka która uczyła mnie rok wcześniej tegoż przedmiotu przestała mi odpowiadać na "dzień dobry".
A tu proszę, dekadę później jest to standardem. No piękne czasy, piękne.
#szkola
A tu proszę, dekadę później jest to standardem. No piękne czasy, piękne.
#szkola
maciekrzezawa +89
Właśnie wróciłem z samotnej podróży do południowych Chin - Shenzen, Kanton i Xinping (okolice Guilin i Yangshuo). Przed wyjazdem nikogo tam nie znałem i organizowałem wszystko sam.
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
Africa specjalnie dla was. Już 07:02:00, Wtorek, 27 października 2020. Imieniny: Iwony, Sabiny. Słońce wstało dziś o 06:38. Będzie oświecało nas 9 godzin i 43 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:30 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 16:22. Ciemna noc zapadnie o 17:41, ale gwiazd można wypatrywać od 16:59.
dzień dobry :D
Śniło mi się że bardzo chciałam pracować na poczcie... Opowiadałam koleżance że tam kurde się zahaczyć to się ma spokojną głowę :p
To się uśmiałam po przebudzeniu:D
Kaloryczne śniadanko i napar z imbiru - to dziś mnie będzie pobudzać od rana. Miłego dnia Kochani!
Dzień dobry (。◕
Dzień dobry!
Ja dzisiaj spełniłem dobry uczynek. Pani przywiozła betonowe elementy na budowę ale nie mogła
@Sikorka2017: poprosze odblask rowerowy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@petla_sprzezenia: @Pjotsze: @Jurgen_Van_Beethoven: @AllGoesWrong: @wynalazek_one: @Hansim33 @slabehaslo @TomTailor100 @bolorollo @algus @buczubuczu @shitty_support @AllGoesWrong @MalaGlupiaMiejscowosc01 Dzień dobry!
Po krótce to bolą mnie plecy, palce u rąk i stopy xD
No i wszystko bym wytrzymala ale nie mozna wnosić
Komentarz usunięty przez autora
Chyba jedyny tag bez politykowania. Święty spokój przynajmniej tu (w domu też, ale znowu
no dzien dobry jeny dopiero teraz dla was pisze no obudzilem sei przed 8 popisalem z lubq i stalem po 9 teraz sobie siedze potem dla zusu musze
Dzień dobry. Witam w wtorek. Dziś znowu pochmurnie co nie ułatwia nie przysypiania na wykładach, zwłaszcza jak się slucha leżąc jeszcze w łóżku. Słuchawki bezprzewodowe
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo
@Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu
Dzwonili wczoraj w sprawie pracy - wykładanie towaru + kasa - tylko książeczkę muszę
@omi-omi: na dzisiejsze czasy lepiej mieć niż nie mieć ¯\_(ツ)_/¯
A mieć dziure w CV też słabo :/
@slabehaslo: napewno nie aż taki wysoki jaki opisujesz :/ urząd równie dobrze może mieć Cie gdzieś. Inspektor budowlany powinnien w teorii przejmować się takimi rzeczami. Gdzieś w pobliżu budowy powinna być tabliczka znamionowa z danymi wykonawcy i inspektoratu