Aktywne Wpisy
Kasahara +8
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
glider05 +751
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
@Elrok: Wypowiedziałeś umowę po terminie?
Zeskanuj obecną polisę i wyślij wypowiedzenie jeszcze raz.
Tu znajdziesz formularz.
https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-wypowiedzenie-umowy-ubezpieczenia-oc-posiadacza-pojazdu-mechanicznego
@powsinogaszszlaja: nie ma takiego obowiązku ani podstawy
@Elrok: mubi ma ci pomóc, wzięli kasę za pośredniczenie w zakupie nowej polisy to niech doradzą proste
@Jestem_Tutaj: Wytłumacz to panience z okienka. Kartka - skanu nie zaszkodzi.
@Jestem_Tutaj: Więc dlaczego OP musi kopać się z koniem. Wyjaśnij mi to.
a to w jaki sposób wypowiedzieć musi mu powiedzieć agent u którego zawarł nową polisę, łaski nie robią
Zmiany tej można dokonać, jeśli podpisał nową umowę ubezpieczenia OC, a nie wypowiedział dotychczasowej, przez co ma podwójne OC.
Rezygnacja powinna zawierać: dane osobowe właściciela, adresy, numer rejestracyjny, markę, model samochodu oraz numer polisy ubezpieczeniowej. Wypowiedzenie ubezpieczenia OC można wysłać pocztą.
To wszystko co ma zrobić. Załączenie skanu jest dodatkowym potwierdzeniem posiadania innego ubezpieczenia, które ma obowiązek posiadać.
Tylko tyle
Ja mam swojego "pilnowacza" i mam spokój ze wszystkimi ubezpieczeniami.