Wpis z mikrobloga

prawilnie przypominam, że te same osoby które drą ryja, i forsują hasła pokroju 'MOJA MACICA, MOJA SPRAWA' - domagając się respektowania prawa do własności, to są te same osoby, które uważają, że jak zarabiasz pieniądze, to masz obowiązek się dzielić z nimi, masz obowiązek opłacania przeróżnych składek, funduszy socjalnych i nie masz prawa decydować samodzielnie.
Nie masz też prawa do wyrzucenia kogoś, ze swojego mieszkania - mimo prawa do własności, bo ONI MAJĄ PRAWO DO MIESZKANIA, i ich nie respektują jakichś Twoich śmiesznych praw XDDD

Tak działa ten wspaniały socjalizm, którego tak bardzo społeczeństwo pragnie xDDDD
Ale się pakujecie w bagno XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#protest #aborcja #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hissis: czego k---a nie rozumiesz, dzieci nie robi się palcem, ojciec powinien mieć takie samo prawo do decyzji o aborcji w przypadku uszkodzonego płodu jak kobieta, o co ci w ogóle chodzi
  • Odpowiedz
@Hissis:

Masowe protesty jedynie przynoszą aktualnie korzyści władzy. Właśnie w ten sposób, zrzekli się odpowiedzialności za kryzys w służbie zdrowia, rozpowszechnianie koronawirusa i spowodowane tym zgony.

DLATEGO polecam wprowadzić troche dynamiki w te protesty. Jakieś podpalenia, n-----------i. Za mało impetu w tych protestach, za mało. To czy protesty będą aktualnie brutalne czy pokojowe w sensie ,,ktoś tam drze p---e" to nie ma znaczenia. Z szambiarki rządowe i tak napiszą tak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hissis: po 1 nikt kto umie myśleć nie daje j-----a o ten pseudowirusik, więc zwalanie winy za sfałszowane statystyki na protestujących to element gry politycznej którą w ruchu utrzymują agenci tacy jak np. media i pozyteczni idioci, którzy w te dane wierzą i obsrywają zbroję na myśl o wyjsciu na podwórko bez maski.
Po 2 kryzys w służbie zdrowia byl jeszcze przed wynalezieniem wirusa, więc to nadal element patologicznej gry,
  • Odpowiedz
@Szachu: No według mnie też jeżeli już i tak i tak nie mają możliwości wyplątania się z tej sytuacji, to powinni przynajmniej dać lepsze show.
  • Odpowiedz
@WinterLinn: Częściowo się zgadzam, bo też uważam, że jest to nadmuchany sztucznie kryzys, ale faktem jest to, że służba zdrowia już poległa, ludzie giną w karetkach, albo w ogóle ratownictwo medyczne nie jest w stanie dojechać do ludzi, którzy potrzebuja pomocy, i nie mówię tutaj o koronawirusie, ale o zawałach, wylewach, nowotworach, i innych przypadkach, które gdyby służba zdrowia funkcjonowała normalnie to nie zakończyłyby się zgonami. To czy wirus morderca
  • Odpowiedz
@DzonySiara
Well śmieszna sprawa - raczej gdy się przeczyta jego odpowiedzi tu to raczej tworzy się obraz kogoś kto za kaczystanem nie jest :v

@Hissis tak mnie w sumie zastanawia - zauważyłeś że co raz więcej ludzi w Polsce przyjmuje stanowisko "jesteś z nami albo przeciwko nam"? :v
  • Odpowiedz