Wpis z mikrobloga

prawilnie przypominam, że te same osoby które drą ryja, i forsują hasła pokroju 'MOJA MACICA, MOJA SPRAWA' - domagając się respektowania prawa do własności, to są te same osoby, które uważają, że jak zarabiasz pieniądze, to masz obowiązek się dzielić z nimi, masz obowiązek opłacania przeróżnych składek, funduszy socjalnych i nie masz prawa decydować samodzielnie.
Nie masz też prawa do wyrzucenia kogoś, ze swojego mieszkania - mimo prawa do własności, bo ONI MAJĄ PRAWO DO MIESZKANIA, i ich nie respektują jakichś Twoich śmiesznych praw XDDD

Tak działa ten wspaniały socjalizm, którego tak bardzo społeczeństwo pragnie xDDDD
Ale się pakujecie w bagno XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#protest #aborcja #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yamikaze: tak, ja jestem trollem z pisu, biore hajs za wpisy, no i jestem debilem - tak wedlug tego co orzekaja wykopowi eksperci. Oni chyba serio nie wiedzą, że można jeszcze wyrażać własne zdanie, kierować się samodzielnym myśleniem, a stwierdzenie, że Kaczyński jest inteligentnym człowiekiem nie znaczy, że głosuje na niego i popieram, to co robi. Wyprane mają mózgi całkowicie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hissis: zapomniałeś też powiedzieć że absolutnie każdy kto tam jest zrzucił się na sprowadzenie spowrotem Tuska a tak w ogóle to tylko pedały wyszły z domu i za protesty płaci soros xD
  • Odpowiedz
@Hissis: co ci kradną pajacu? hajs z podatków jest wydawany na infrastrukturę, szkolnictwo, służbę zdrowia i w p---ę innych rzeczy to jak kradną? konfederaci są tak k---a z-----i, że c--j. nasłuchał się taki Korwina i myśli, że podatki go zniewalają i trzeba zlikwidować podatki i elo utopia paroweczkowe imperium xD

pluje na ryj każdemu konfederacie
  • Odpowiedz