Aktywne Wpisy
rachuneksumienia +43

darknightttt +27
Co mnie czasami bawi w #niebieskiepaski
1. Oczekiwanie niesamowitego seksu z dziewicą
2. Wyśmiewanie stosowania medycyny estetycznej przy jednoczesnym oczekiwaniu top wyglądu niczym z instagrama
3. Obawianie się, że dziewczyna leci na kasę gdzie 95% tych bojących się praktycznie nic nie ma
4. Oczekiwanie zachowywania się jak żona (pełne oddanie, gotowanie, sprzątanie) bez ślubu i żadnych konkretnych zobowiązań, ustaleń
5. Chęć znalezienia młodej parnerki i oczekiwanie, że będzie zachowywała się dojrzale, będzie
1. Oczekiwanie niesamowitego seksu z dziewicą
2. Wyśmiewanie stosowania medycyny estetycznej przy jednoczesnym oczekiwaniu top wyglądu niczym z instagrama
3. Obawianie się, że dziewczyna leci na kasę gdzie 95% tych bojących się praktycznie nic nie ma
4. Oczekiwanie zachowywania się jak żona (pełne oddanie, gotowanie, sprzątanie) bez ślubu i żadnych konkretnych zobowiązań, ustaleń
5. Chęć znalezienia młodej parnerki i oczekiwanie, że będzie zachowywała się dojrzale, będzie

Jak ćwiczę w domu i mój pies to widzi to myślicie że jest po wrażeniem tego jakie ciężary podnosze?
Pewnie myśli sobie coś w stylu:
- No, no. Ale on jest silny, ja to nawet nie dam rady tego ruszyć a on macha tym jakby nigdy nic.
Tak sobie pewnie właśnie myśli.
A w sumie to na pewno tak myśli, ja bym tak właśnie na jego miejscu myślał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andrzejek13: "czemu moj pan nie lize sobie jajec tylko z brudnymi chodzi?" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Możesz mu dać jeden ciężarek do zabawy, żeby pokazać jakie to ciężkie