Aktywne Wpisy
jedna_odpowiedz +102
#rolnikszukazony Czyli viWaldi zawiózł Annę na randkę, zaparkował w pobliżu stolika z winem i jedzeniem, pogadał z nią w samochodzie o tym, czy Ewka chce miec jeszcze dzieci, po czym odwiózł ją do domu, żeby się mogła spakować? XD To była chyba najlepsza randka w historii programu XD
jmuhha +28
- pigułka "dzień po" (błędnie nazywana aborcyjną) jest dostępna tylko na receptę, a nie jak wcześniej od ręki w aptece
- TK orzekł, że niekonstytucyjna jest aborcja ciężkiego uszkodzenia płodu
Co będzie następne? Zakaz sprzedaży prezerwatyw i środków antykoncepcyjnych?
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa
Komentarz usunięty przez autora
@DoloremIpsum: No to dupa.
@DoloremIpsum: Dobrze wiesz, że to nie jest już sarkazm a podsuwanie pomysłów. Nie byłbym ani troszenieczke zdziwiony gdyby to stało się faktem. Ani. Troche.
@DoloremIpsum: to + przymusowe zapładnianie i rodzenie.
Ja jestem szczerze wstrząśnięty dzisiejszym postanowieniem, które jest zwyczajnie pozbawione empatii. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić co teraz będą czuły kobiety, które dowiedzą się, że ich dziecko ma poważne wady i po dwóch dniach umrze w męczarniach. Przerażające
Zapobiega zagnieżdżeniu się zapłodnionego (poczętego) zarodka w macicy. Czyli do poczęcia sensu stricto już dochodzi.
@DoloremIpsum: kiedy pigułka "po" była bez recepty? Bo z tego co pamiętam to zawsze trzeba była na